Ερωτικό έγκλημα στη Σητεία: Αυτό είναι το ζευγάρι των εραστών- Το σχέδιο της δολοφονίας και το μοιραίο καρτέρι στον γιατρό

Ο 37χρονος Βούλγαρος έφτασε Παρασκευή στην Ελλάδα και Σάββατο εκτέλεσε εν ψυχρώ τον καρδιολόγο

Όλα μελετημένα φαίνεται πως τα είχε των ζευγάρι των εραστών που κατηγορούνται ότι σχεδίασαν και πραγματοποίησαν τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία, ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο άτυχος 62χρονος, εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον 37χρονο εραστή της 38χρονης συζύγου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτικό έγκλημα στη Σητεία: Η σύζυγος και ο εραστής της δολοφόνησαν τον γιατρό – «Λύγισαν» στην ανάκριση

Ο δράστης ο οποίος κατάγεται από τη Βουλγαρία, είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την 38χρονη σύζυγο του γιατρού, επίσης βουλγαρικής καταγωγή.

Όπως μεταδίδει το cretalive, ο δράστης ζούσε στη γειτονική χώρα και ήταν χωρισμένος με ένα παιδί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ταξίδεψε στην Κρήτη με μοναδικό σκοπό να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του καρδιολόγου, ώστε στη συνέχεια να ζήσουν μαζί με την ερωμένη του, απολαμβάνοντας και την περιουσία του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη. 

Σύμφωνα μάλιστα με το ekriti, oι αστυνομικές αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι η ενημέρωση του 37χρονου για τις κινήσεις του καρδιολόγου, έγινε από την ίδια την 38χρονη σύζυγο του γιατρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομολόγησε ο συλληφθείς για τη δολοφονία του καρδιολόγου: Είχα σχέση με τη σύζυγό του – Γνώριζε τα πάντα

Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ

Ο 37χρονος δολοφόνος γνώριζε το δρομολόγιο του γιατρού προς το χωριό Μακρύ Γυαλό εκεί που είχε ιατρείο και πήγαινε κάθε Σαββατοκύριακο. Σε ένα σημείο του δρόμου είχε στήσει την ενέδρα του. Πρώτα πυροβόλησε το αυτοκίνητο του 62χρονου ο οποίος ένιωσε το ισχυρό τράνταγμα  του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και χτύπησε στο κεφάλι. Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, ο δολοφόνος έστρεψε το όπλο του εναντίον του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι, που ήταν και η μοιραία.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ:

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα fonien.gr, η κατάθεση ενός 73χρονου κυνηγού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, αποτέλεσε σημείο-κλειδί για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας:

«Ηταν περίπου 8.30 με 8:40 όταν καθόμουν σε ένα ύψωμα πάνω από τον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας- Σητείας. Είδα το αυτοκίνητο του γιατρού να δέχεται τον πρώτο πυροβολισμό από έναν άγνωστο που ήταν κρυμμένος πίσω από αγριελιές» είπε ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο γιατρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και το ΙΧ του έπεσε στην άκρη του δρόμου. 

«Ο γιατρός βγήκε έξω φωνάζοντας βοήθεια και ο δράστης τον πλησίασε και του έριξε από κοντά άλλους δύο πυροβολισμούς. Εγώ του φώναξα “φονιά, άτιμε, έφαγες τον άνθρωπο”. Εκείνος απομακρύνθηκε τρέχοντας προς τους ελαιώνες όπου μετά την έρευνα βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα τα οποία ξεφορτώθηκε και άλλαξε ρούχα. Μετά μπήκε στο ΙΧ και απομακρύνθηκε με ταχύτητα στον περιφερειακό Μακρύ Γιαλού- Ιεράπετρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top