«Μάτια Ερμητικά Κλειστά» στον Πειραιά! Μάσκες προσώπου και μανδύες σε κλαμπ για swingers βρήκε η αστυνομία- ΦΩΤΟ

Υπεράνω πάσης υποψίας οι πελάτες, σύμφωνα με την Αστυνομία

«Μάτια Ερμητικά Κλειστά» στον Πειραιά! Μάσκες προσώπου κα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά πραγματοποίησαν έφοδο σε κλαμπ…οργίων, το Σάββατο.

Κατά την επιδρομή, συνελήφθη ο 48χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του κλαμπ. Κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μαζί του συνελήφθησαν και 3 υπάλληλοι, που κατηγορούνται για στέρηση πιστοποιητικού υγείας. Σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας. Οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πρόκειται για κλαμπ που διαθέτει 8 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, χαμηλού φωτισμού, ξεχωριστά από τον υπόλοιπο χώρο. Εκεί, οι πελάτες μπορούσαν να συνευρίσκονται ερωτικά με γυναίκες. Οι πελάτες αυτοί, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, είναι υπεράνω πάσης υποψίας και φορούσαν μάσκες προσώπου και μανδύες, όπως και οι εργαζόμενοι.

Το κατάστημα ήταν «ζωσμένο» με κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μια κάμερα ασφαλείας, δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 1.684 ευρώ, 2 συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, 191 μάσκες προσώπου και 26 μανδύες.

Στη σελίδα του κλαμπ στο Facebook, οι περισσότεροι "ακόλουθοι" της σελίδας εξέφρασαν τη στήριξή τους στο κλαμπ, χωρίς να λείπουν, βέβαια, παράπονα από ορισμένους που υποστηρίζουν ότι οι ιδιοκτήτες "δεν τους προστάτεψαν". 

Τι είναι το swingers club

Πρόκειται για κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων, εκεί που «όλα επιτρέπονται, μέχρι να μην αντέχουμε άλλο», όπως γράφει χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook.

Μέσω της σελίδας αυτής, οι πάνω από 5.000 ακόλουθοι του κλαμπ ενημερώνονται για τις προσεχείς εκδηλώσεις και τα πάρτι που θα πραγματοποιηθούν, όπως και για τις περιπτώσεις στις οποίες δικαιούται κανείς δωρεάν είσοδο ή δωρεάν ποτό (για παράδειγμα, αν η γυναίκα του ζευγαριού φοράει μαγιό ή μαύρες γόβες). 

Στις φωτογραφίες που μπορεί ελεύθερα να βρει κανείς είτε στη σελίδα του κλαμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, φαίνονται ξεκάθαρα τα 8 διαφορετικά δωμάτια που ανακάλυψε η αστυνομία.

Στο κέντρο του μαγαζιού υπάρχει μια κεντρική μπάρα, στην οποία τα ζευγάρια μπορούν να γνωριστούν μεταξύ τους. «Αν υπάρχει η μεταξύ τους θετική αύρα, μπορούν να απομονωθούν και να γνωριστούν καλύτερα» αναφέρεται στη σελίδα του κλαμπ.

Το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο άνοιξε το 2013. Οι πελάτες επιβάλλεται να είναι άνω των 21 ετών, να φορούν «κατάλληλο ένδυμα» (απαγορεύεται ρητά το σπορ ντύσιμο, όπως λένε οι ιδιοκτήτες), να είναι μέλη του κλαμπ και να μην είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών. «Αν ο άλλος δεν είναι με ευπρεπή ενδυμασία δηλ. σανδάλια, παντόφλες το καλοκαίρι, σορτς ή βρόμικα ρούχα, ή φαίνεται υπό την επήρεια ουσιών, δεν μπαίνει μέσα. Γίνεται face control στην πόρτα. Υπάρχουν κανονισμοί. Οι swingers, βέβαια, είναι συνειδητοποιημένα άτομα. Αυτός που έρχεται εδώ ξέρει πού θα έρθει και ότι πρέπει να συμπεριφερθεί βάσει των κανονισμών του swinging. Τηρεί τους κανόνες υγιεινής και φέρεται με καλούς τρόπους. Επίσης γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι μεταξύ μας. Επίσης, το club λειτουργεί σαν μια πλατφόρμα γνωριμιών. Τα ζευγάρια που γνωρίζονται εδώ δεν είναι απαραίτητο να κάνουν κάτι στο μαγαζί. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς γνωρίζονται και έπειτα πηγαίνουν για καφέ ή και φαγητό και καταλήγουν σπίτια τους ή σε ξενοδοχεία. Έχουμε πάρα πολλούς τουρίστες που έρχονται αυθημερόν αποκλειστικά για το club μας. Παίζουν και φεύγουν» είχαν δηλώσει παλιότερα οι ιδιοκτήτες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top