Την αυτονομία της Θράκης ονειρεύονται οι Τούρκοι-Συνεχίζουν την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στην περιοχή

Ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης αποκάλυψε στο Star τα κρυφά σχέδια Τούρκων εθνικιστών

Την αυτονομία της Θράκης ονειρεύονται οι Τούρκοι που συνεχίζουν την προπαγάνδα στην περιοχή. Το STAR αποκάλυψε τον περίεργο ρόλο του πάμπλουτου τούρκου, Λεβέντ Σαδίκ, ο οποίος τάζει ακόμη και επιδοτήσεις  στους αγρότες!

Ο Λεβέντ Σαδίκ είναι ... γιος του εθνικιστή ηγέτη των τουρκόφωνων της Θράκης, ιδρυτή του μειονοτικού κόμματος DEB και βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ. Είναι ο άνθρωπος του Ταγίπ Ερντογάν στην Θράκη μετά το θάνατο του πατέρα του. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν Τούρκο Κροίσο που εξελίσσεται σε οικονομικό παράγοντα στην περιοχή .

Τελευταία του απόπειρα είναι να ελέγξει μέσω της εταιρίας του την παραγωγή κερασιού, κυρίως στη Ροδόπη. Για το λόγο αυτό διοργανώνει αύριο Παρασκευή, ένα συμπόσιο στην Κομοτηνή που τάζει ακόμα και .... επιδοτήσεις σε αγρότες που έχουν καταστραφεί από το χαλάζι.

Ο Λεβεντ Σαδίκ δεν έκρυψε ποτέ την άποψη του για ένωση της Θράκης με την Τουρκία. Δηλώνει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν του έχει δώσει την πολιτική του ευχή να αγωνιστεί στην Ελλάδα για το δίκιο των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Προς το παρόν έχει επιλέξει την οικονομική ...εισβολή  στην περιοχή. Και δεν είναι ο μονός! Ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης αποκάλυψε στο Star τα κρυφά σχέδια Τούρκων εθνικιστών. 

«Σύλλογοι, όπως τους ονομάζουν, Τούρκων της Δυτικής Θράκης της Γερμανίας για να μην υπάγονται στο ελληνικό δίκαιο και στο ελληνικό σύνταγμα, αρχίζουν να εγείρουν και ζητήματα αυτονομίας. Δημιουργούν ένα κλίμα και αυτό η Αθήνα δεν θα πρέπει να το προσπερνά αδιάφορα», είπε ο κύριος Στυλιανίδης.

Εκτός Ελλάδας οι Τούρκοι προπαγανδίζουν και εντός ονειρεύονται ακόμα και συνδιοίκηση στην περιοχή, όπως καταγγέλλει ο πρώην βουλευτής Ροδόπης, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως «είμαστε αποφασισμένοι να μην δεχτούμε από κανέναν τη χρησιμοποίηση της μειονότητας για τη δημιουργία ζητημάτων που δεν υπάρχουν».

Άνθρωποι του Τουρκικού προξενείου πάντως επιμένουν στην περιοχή να δημιουργούν ζητήματα, με τη μουσουλμανική μειονότητα να μην  αντιδρά εμφανώς .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top