To ένστικτο της μάνας ΕΣΩΣΕ την 20χρονη φοιτήτρια από τα χέρια του βιαστή της

Τι ανέφερε στην κατάθεσή της η μητέρα της κοπέλας

To ένστικτο της μάνας ΕΣΩΣΕ την 20χρονη φοιτήτρια

Το ένστικτο της μάνας ήταν εκείνο που οδήγησε τους αστυνομικούς στην πόρτα του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου κι έσωσαν έτσι την 20χρονη φοιτήτρια από τα χέρια του.

Η μητέρα της κοπέλας έχασε για λίγες μόνο ώρες τα ίχνη του παιδιού της και αμέσως κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί.

Γνωρίζοντας το παιδί της και ότι δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί, πήγε αμέσως στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεσή της που φέρνει στο φως το bloko.gr, η μητέρα της 20χρονης, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, ήξερε ότι κάτι κακό έχει συμβεί στην κόρη της.

Αμέσως μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της κοπέλας, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας την πληροφορία από την αδελφή της, ότι τελευταία φορά της είχε πει πως θα πήγαινε στο σπίτι όπου εργαζόταν, έφτασαν στην πόρτα του υπογείου.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε ημίγυμνος στο παραθυράκι και τους είπε ότι η κοπέλα δεν ήταν εκεί. Τότε όμως ήταν που από μέσα ακούστηκαν οι κραυγές της που καλούσε σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να τους ανοίξει κι όταν εκείνος δεν άκουσε έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα.

Αυτό που αντίκρυσαν ήταν ανατριχιαστικό. Η 20χρονη ήταν γυμνή και δεμένη πάνω στο κρεβάτι και φώναζε να τη λύσουν. Οι αστυνομικοί την έλυσαν, την τύλιξαν με ένα σεντόνι κι εκείνη τους φιλούσε τα χέρια που την έσωσαν.

Το ένστικτο της μητέρας της ήταν αυτό που την έσωσε, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αν είχαν αργήσει λίγο παραπάνω, ο 52χρονος θα την είχε σκοτώσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top