ΦΩΤΟ και VIDEO από την ενέδρα θανάτου στο Παλαιό Φάληρο-Πυροβόλησαν γιο γιατρού

Ο νεαρός διέφυγε τον κίνδυνο αλλά η κατάσταση του παραμένει σοβαρή

Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο, όπου όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου σε γιο πασίγνωστου γιατρού της περιοχής.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός βρισκόταν ακριβώς κάτω από το σπίτι του και μιλούσε με έναν φίλο του, όταν μια μοτοσυκλέτα πέρασε από δίπλα του. Ο οδηγός απευθύνθηκε στο θύμα ρωτώντας τον «τι κοιτάς ρε;», κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα, τον πυροβόλησε από πολύ κοντά και στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στη μηχανή με την οποία διέφυγε. Στο σημείο εχουν βρεθεί 5 κάλυκες και μια βολίδα.

ΤΑ VIDEO ΣΤΟ YOU TUBE ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ "ΤΗΕ COOLEST VIDEOS"

Ο νεαρός άνδρας αμέσως μετά την επίθεση διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στην κοιλιά και στο θώρακα, και μπήκε στο χειρουργείο. Παρόλο που η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα των δραστών, ο 26χρονος μετά τους πυροβολισμούς φέρεται να έδωσε το όνομα του δράστη στην Αστυνομία, καθώς οι δυο τους γνωρίζονταν, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Αλβανός.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top