AΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Μεσσήνη: Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από το οικογενειακό δράμα /Πρώτη ανάρτηση: 17-03-2017 12:30

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής στη Μεσσήνη, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε την 10χρονη κόρη του με καραμπίνα, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος.

ΦΩΤΟ: tharrosnews

Όπως μεταδίδει το eleftheriaonline, η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έχει σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα πτώματα του πατέρα και της κόρης, βρήκε μέσα στο σπίτι η γυναίκα η οποία πήγαινε κάθε μέρα το κοριτσάκι στο σχολείο. Όταν έφτασε στην οικία και δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα με το κλειδί που είχε στη διάθεση της, κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί το αποτρόπαιο θέαμα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του πατέρα. Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο 59χρονος σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να αντέξει τον χαμό της συζύγου του που έφυγε από καρκίνο πριν από 4 χρόνια, κάτι που κάνει ακόμα πιο τραγική την όλη ιστορία.

Όπως θα δείτε και στο video, οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τους πυροβολισμούς και βγήκαν αναστατωμένοι στους δρόμους, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Το κοριτσάκι είχε ένα τραύμα στο κεφάλι από την καραμπίνα, ενώ το σώμα του πατέρα της βρέθηκε πεσμένο δίπλα της.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ

Το τραγικό νέο έκανε γρήγορα το γύρο της Μεσσήνης, με τους συμμαθητές και τους δασκάλους της 10χρονης να πληροφορούνται την τραγωδία ενώ ήταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 10χρονο κορίτσι ήταν άριστη μαθήτρια, ενώ ο πατέρας της έδειχνε να την υπεραγαπά.

Οι περισσότεροι στην περιοχή, γνώριζαν πως η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα χρήματα ήταν ο λόγος που ο πατέρας προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

ΦΩΤΟ: thebest

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top