ΦΡΙΚΗ: Τον βίασε με ξύλινο μπαστούνι του κρίκετ μετά από άγριο καυγά

Σάλος από καταγγελία στην Κω-Αναβίωσε η υπόθεση που συγκλόνισε το νησί

ΦΡΙΚΗ: Τον βίασε με ξύλινο μπαστούνι του κρίκετ

Μια σοκαριστική υπόθεση αναβιώνει σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στο οποίο θα καθίσει ένας 30χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για τον άγριο και παρά φύσιν βιασμό ενός συμπατριώτη του πριν από εννέα χρόνια.

Το περιστατικό είχε συγκλονίσει τότε το νησί, καθώς έπειτα από καταγγελία που έκανε στις 10 Νοεμβρίου 2008 στις 7 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Αντιμάχειας ο 37χρονος τότε αλλοδαπός, είχε πει στους αστυνομικούς, ότι την Κυριακή  9 Νοεμβρίου στις 20.30 το βράδυ ο δράστης που κατοικεί στην Καρδάμαινα της Κω, μετά από διένεξη λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν, τον ακινητοποίησε και χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο μπαστούνι που χρησιμοποιείται για το άθλημα κρίκετ, ενήργησε παρά φύση ασέλγεια σε βάρος του, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με την rodiaki, μετά την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη  τον Νοέμβριο του 2008 και παραπέμφθηκε σε δίκη στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Κω κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος του τότε 37χρονου συμπατριώτη του, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν ανήλικος. Πράγματι η υπόθεση ξεκίνησε να εκδικάζεται από το δικαστήριο Ανηλίκων στις 5 Νοεμβρίου 2015 ωστόσο διαπιστώθηκε ότι κατά την τέλεση του αδικήματος ο δράστης είχε συμπληρώσει τα 18 του χρόνια (τον Αύγουστο της χρονιάς εκείνης, ενώ το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2008). Έτσι το δικαστήριο έκρινε ότι είναι αναρμόδιο και παρέπεμψε την εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top