Στο εδώλιο ο 30χρονος ΔΡΑΚΟΣ του Αμαρουσίου! Τι λέει η σύντροφός του - ΣΥΓΓΝΩΜΗ ζητά από τα θύματα η μητέρα του

Σήμερα, Δευτέρα, ξεκινάει στο Μικτό Ορκωτό η δίκη του

Ο 30χρονος, που ονομάστηκε «Δράκος του Αμαρουσίου», σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή του Αμαρουσίου, τον Μάιο του 2016, καθώς επιχείρησε να βιάσει 6 γυναίκες, την ώρα που πήγαιναν στη δουλειά τους.

Ο Δράκος κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη οπλοφορία, ενώ σήμερα, Δευτέρα, ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη του.

Την ίδια περίοδο με τη δράση του κατηγορούμενου, βρίσκεται άγρια δολοφονημένη στο Μαρούσι η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτη, σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ. Όλοι αναρωτιούνται αν πρόκειται για επίτευγμα του Δράκου κι αν οι επιθέσεις στις γυναίκες σχετίζονται με τη δολοφονία της 69χρονης.

Όλα τα θύματα αναγνώρισαν τον 30χρονο ως «τον άνδρα που τους επιτέθηκε». Λίγο καιρό αργότερα, άνθρωποι του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οδήγησαν τον κατηγορούμενο στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Ο 30χρονος παραδέχτηκε και τις 6 απόπειρες βιασμού, τόνισε, όμως, ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Αγραφιώτη.

Κατά την απολογία του στον Ανακριτή, ο Δράκος υποστήριξε ότι οι πράξεις του ήταν αποτέλεσμα τραυμάτων από κάποια προηγούμενη, προβληματική σχέση του, από την οποία μόλις είχε χωρίσει. Η γυναίκα αυτή, με καταγωγή από τη Ρουμανία, με την οποία είχε σχέση, είχε μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ξέσπασε το θέμα, εξηγώντας τους λόγους που ζήτησε στον δράστη να χωρίσουν, προκαλώντας την οργή του.

«Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ. Σιγά σιγά αρχίσαμε να βγαίνουμε. Τα Χριστούγεννα μου έδωσε 1000 ευρώ. Εγώ του είπα ότι δεν θέλω τόσα χρήματα. Η σχέση μας ήταν σεξουαλική, του είχα πει ότι δεν μπορώ να τον αγαπήσω, ενώ εκείνος μου έλεγε ότι με αγαπάει κάθε φορά που συναντιόμαστε. Εκείνος επέμενε ότι θα με κάνει να τον αγαπήσω με τον καιρό. Του ζήτησα να χωρίσουμε γιατί δεν ήθελα να τον πληγώσω, αφού εκείνος με αγαπούσε. Εκείνος έκλαιγε και μου έλεγε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα».

Η γυναίκα δήλωσε συγκλονισμένη όταν έμαθε ότι εκείνος ήταν ο Δράκος. «Δεν το πίστευα! Ήταν φυσιολογικός στα μάτια μου. Μου είχε πει, όμως, μια φορά ότι αν τον αφήσω θα με σκοτώσει. Μετά μου είπε ότι έκανε πλάκα. Δεν έκανε ποτέ κάτι για να φοβηθώ».

Η μητέρα του κατηγορούμενου, από τη μεριά της, ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα του γιου της. «Δεν είναι δολοφόνος ούτε Δράκος. Είναι άρρωστος! Ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά από τις γυναίκες και τις οικογένειές τους»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top