Aποκάλυψη Star: Έβαλαν μπροστά το σχέδιο «Ίμια» γιατί είναι χαμηλά το «Ναι» στο Αιγαίο

Όλα όσα μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου

Μία αποκάλυψη έκανε το Star και η ανταποκρίτριά του στην Κωνσταντινούπολη Άννα Ανδρέου λέγοντας πως η Άγκυρα έβαλε μπροστά το σχέδιο «Ίμια» γιατί είναι χαμηλά το «Ναι» στο Αιγαίο.

«Όλα δείχνουν πως το δημοψήφισμα παίζει καταλυτικό ρόλο σε όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο και έχει άμεση σχέση με το δημοψήφισμα. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση ανεξάρτητου βουλευτή, αυτό είναι που αποκαλύπτουμε, που έχει διαγραφεί από το ακροδεξιό κόμμα, ο Μιτ Οστάχ λέει πως επειδή το «ναι» είναι χαμηλό στην περιοχή του Αιγαίου τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο “Ίμια”» είπε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Πάντως ηρεμία στην περιοχή υπήρχε μόνο όταν ο καιρός δεν επέτρεπε τις περιπολίες, τώρα που οι καιρικές συνθήκες καλυτερεύουν, αναμένεται να αυξηθούν και οι παραβιάσεις. Ποια είναι η τακτική; Τουρκικά σκάφη, κάνουν περιπολίες στα ελληνικά χωρικά ύδατα υποστηρίζοντας πως είναι τουρκικά χωρικά ύδατα. Εκεί αρχίζει η καταδίωξη και τα πρακτορεία, γράφουν αμέσως τα επεισόδια και ανεβάζουν το θέμα ψηλά. Να είμαστε λοιπόν έτοιμοι μέχρι τις 16 Απριλίου να δούμε πολλές τέτοιες εικόνες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top