ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ η Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη: «Του είπα να μην τρέχει»

Η απάντηση της μητέρας του τραγουδιστή

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ η Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη

Η μία ανάρτηση διαδέχεται την άλλη με ταχύτητα φωτός στο προφίλ της Μίνας Αρναούτης, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ με τον Παντελή Παντελίδη και την Φρόσω Κυριάκου.

Στη τελευταία της ανάρτηση, επιτίθεται σε ένα δημοσιογράφο τον οποίο δεν κατονομάζει αλλά αποκαλεί κότα. Κάνει ξεκάθαρο πως την ημέρα του τροχαίου φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ αφήνει υπονοούμενα για πρόσωπα πολύ κοντά στον αδικοχαμένο τραγουδιστή. «Έχετε μείνει με κάτι θαυμαστές από τα κατσάβραχα και με τα χρήματα που σας άφησε να πολεμάτε να πάρετε και αποζημίωση και καλά στο όνομα της αλήθειας!»

Παραθέτει και μηνύματα που της έχουν στείλει και τα οποία ενισχύουν τα όσα ισχυρίζεται ότι δηλαδή πάντα φορά ζώνη ακόμα και σε μικρές αποστάσεις.

 

 

Στη συνέχεια κάτω από την ανάρτηση αυτή έκανε μία άλλη στην οποία ξεσπά τονίζοντας μεταξύ άλλων «Τι να σεβαστώ;;; 

Την δική μου μανά ποιος την σεβάστηκε που κοιμόταν σε καρέκλες και καναπέδες 5 μήνες;;;

Φέρατε λουλούδια και;;;; Ήταν βοήθεια αυτό;;; Μάθατε που χτύπησα και την άλλη μέρα λέγατε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! 

Δεν λογαριάζω τίποτα! Ούτε τα λεφτά, ούτε ότι πέρασα! Θα σας γονατίσω μόνο για το …… που είπατε! Γι’ αυτό δεν κάνω μόκο! Γιατί δεν υπολογίζω τίποτα μπροστά στο άδικο!»

Ακολούθησε η λακωνική απάντηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη. Η κυρία Αθηνά, έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook στην οποία λέει: «Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν επιβάλλεται, κερδίζεται». Από κάτω παράθεσε και ένα τραγούδι του Παντελή με τίτλο «Άλλη ευκαιρία».

 

Ακολούθησαν σχόλια θαυμαστών του Παντελίδη: 

Είχαν προηγηθεί άλλες αναρτήσεις της Μίνας:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top