Ξέσπασμα της Αρναούτη: «Οδηγούσε ο Παντελίδης και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς»

Η οργισμένη της αντίδραση μέσω Facebook: «Αντί να βγω να φωνάζω εγώ, έχετε και στόμα και μιλάτε!Ζώα!»

Άγριο ξέσπασμα της Αρναούτη: Ο Παντελής οδηγούσε

Τέλος δεν έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και στις συνεπιβάτιδες του την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος.

Αριστερά η Φρόσω και δεξιά η Μίνα

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, δημοσιεύματα θέλουν την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή να μηνύει την Φρόσω Κυριάκου, υποστηρίζοντας πως έχουν πλέον χειροπιαστά στοιχεία ότι εκείνη οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, μηνύοντας την για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η Μίνα Αρναούτη από την μεριά της όπως σας ενημερώσαμε, μετά τις αποκαλύψεις που έκαναν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι δύο ιατροδικαστές της πλευράς Παντελίδη κκ. Σωκράτης Τσαντίρης και Κωνσταντίνος Ανδρέου, οι οποίοι υποστήριξαν μεταξύ άλλων μετά από σχετικές έρευνες,  ότι ο Παντελής Παντελίδης καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού και ΔΕΝ οδηγούσε το αυτοκίνητο τη στιγμή που συνέβη το τροχαίο, απάντησε μέσω Facebook, λέγοντας πως «έχω κάνει φάκελο στο κινητό μου "οδηγοί 2017" . Σε κάθε αμάξι που μπαίνω φωτογραφίζω τον οδηγό ... δεν την ξαναπατάω». 

ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ-ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ

Μετά τα παραπάνω, η συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή η οποία την ημέρα του δυστυχήματος καθόταν στο πίσω κάθισμα και υπέστη πολύ σοβαρούς τραυματισμούς από τους οποίους ακόμα δεν έχει συνέλθει, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό φανερά εκνευρισμένη:

Η υπομονή έχει και όρια! Πληρώνετε δικούς σας και σας λένε αυτό που θέλετε να πουν! Απλά τα πράγματα! Και λίγα σας λέω! Δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ο δημοσιογράφος ξέρει απλά ότι πουλάει το θέμα και ζει από αυτό ένα χρόνο τώρα! Άλλωστε το λέει παντού ότι “πουλάει”! Αντί να βγω να φωνάζω εγώ, έχετε και στόμα και μιλάτε! Ζώα! Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε! Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top