ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η οικογένεια Παντελίδη μηνύει τη Φρόσω Κυριάκου;

Η οικογένεια του τραγουδιστή έχει στοιχεία και, πλέον, κινείται νομικά

η οικογένεια Παντελίδη μηνύει τη Φρόσω Κυριάκου

Η υπόθεση Παντελή Παντελίδη δεν έχει σταματήσει να απασχολεί, εδώ και περίπου ένα χρόνο. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις έρευνες, για να αποδειχθεί τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο εκείνο πρωινό. 

Για την οικογένεια, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές, με τις εξελίξεις να "τρέχουν" ασταμάτητα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η οικογένεια Παντελίδη έχει χειροπιαστά, πλέον, στοιχεία και όχι μόνο ενδείξεις και, με οδηγό αυτά, κινείται νομικά εναντίον της Φρόσως Κυριάκου, με μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν πρόκειται μόνο για το DNA και το κάθισμα του οδηγού, αλλά και γι' άλλα στοιχεία, ιδιαίτερα σημαντικά, που συμπεριλαμβάνονται στη μήνυση και που δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί. 

Η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδη, έσπασε πριν λίγο καιρό τη σιωπή της και, μέσω του Facebook, ζήτησε δικαίωση για τον θάνατο του γιου της. Με την ανάρτησή της έκανε όλη την Ελλάδα να παγώσει: "Αν σου έμεινε τσίπα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις... Την ευκαιρία στην έδωσα!". 

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά το σημείο του δυστυχήματος, μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας, Χαράλαμπο Λυκούδη, την, επίσης δικηγόρο, συνεργάτιδά του, Ελένη Κολοβού και τη μάρτυρα. Η μάρτυρας, μητέρα δύο παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της περιγραφής. Η μαρτυρία της ήταν συγκλονιστική! Η γυναίκα δήλωσε ξεκάθαρα ότι είδε τη Φρόσω να βγαίνει από τη θέση του οδηγού.

"Έτρεξα στο σημείο να βοηθήσω. Είδα τη Φρόσω να βγαίνει από τη θέση του οδηγού μόνη της. Όταν τη ρώτησα αν είναι καλά κι αν χρειάζεται κάτι, εκείνη μου απάντησε μόνο ότι δεν οδηγούσε αυτή. Αναρωτηθήκατε ποτέ, όλους εμάς που ήμαστε στο σημείο, γιατί μας έδιωξε η Αστυνομία; Γιατί δεν κράτησε στοιχεία; Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πώς είναι δυνατόν να βγαίνει αλώβητη πρώτη απ' όλους η Φρόσω και το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν τη ρωτήσαμε αν είναι καλά ήταν "δεν οδηγούσα εγώ"; Αυτό και μόνο λέει πολλά", είπε η μάρτυρας μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top