ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από τους εργαζόμενους της Ηλεκτρονι��ής

Πραγματοποιούν συγκέντρωση στη Λένορμαν

​Σε απόγνωση βρίσκονται οι ��ργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής καθώς όπως γνωστοποίησε η εταιρεία το απόγευμα της Τετάρτης όλα τα καταστήματα από την Πέμπτη 14 Απριλίου, θα παραμείνουν κλειστά αφού έπειτα από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι εργαζόμενοι, συγκεντρώθηκαν στο υποκατάστημα της εταιρείας στο Περιστέρι ενώ για τις 11:00 είχε προγραμματιστεί συνάντηση στο υπουργείο εργασίας μεταξύ των εργαζομένων, της διοίκησης της εταιρείας και της ηγεσίας του υπουργείου. Τελικά όμως η διοίκηση της εταιρείας δεν παρευρέθηκε.

Οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών, δηλώνουν ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση για τις προθέσεις της διοίκησης και αναφέρουν ότι έμαθαν την δραματική εξέλιξη από τα μέσα ενημέρωσης.

Οι 450 εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών ζητούν τις αποζημιώσεις τους, προκειμένου να στηριχθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της δύσκολης προσπάθειας να βρουν αλλού εργασία.

Όπως ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση της Ηλεκτρονικής Αθήνων, η εταιρία κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης και από σήμερα, Πέμπτη, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα καταστήματά της.

Η διοίκηση αναφέρεται στις προσπάθειες που κατέβαλε για να συνεχιστεί η λειτουργία της εταιρίας, τονίζοντας ότι την χαριστική βολή έδωσαν τα γεγονότα του προηγούμενου καλοκαιριού και τα capital controls.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​Η Ηλεκτρονική Αθηνών κήρυξ�� πτώχευση-Στην ανεργία 450 εργαζόμενοι

Ο κακός χαμός στο twitter για το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής Αθηνών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top