ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR : Πίσω στην τεχνολογία ο ελληνικός τουρισμός!

Χρησιμοποιούν μπλοκάκια για να κόβουν εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία - Πρώτη ανάρτηση: 00:20

ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR : Πίσω στην τεχνολογία ο ελληνικός τουρισμός!

​Σχεδόν κανένα ελληνικό μουσείο δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι αγορά εισιτηρίων δεν μπορεί να γίνει μέσω ίντερνετ. Κάτι που ξαφνιάζει αρκετούς τουρίστες όταν επισκέπτονται τα μουσεία.

Το χειρότερο είναι ότι στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τα εισιτήρια εκδίδονται πολλές φορές με το γνωστό μπλοκάκι, που σημαίνει ατελείωτες ώρες στην ουρά, μέχρι να επισκεφθείς το μνημείο.

Οι ξεναγοί δεινοπαθούν για να βγάλουν τα εισιτήρια, καθώς αναγκάζονται να περιμένουν με τις ώρες για να πάρουν για όλο το γκρουπ, κάτι που θα μπορούσαν ηλεκτρονικά να το κάνουν για όλους τους επισκέπτες που ξεναγούν.

Όσο για ηλεκτρονικούς ξεναγούς... ούτε λόγο! Αναφερόμαστε στα ακουστικά που φοράμε και ένας αυτόματος ηχητικός ξεναγός, περιγράφει τα εκθέματα του μουσείου.

Στο Βρετανικό μουσείο οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα ακόμη και με μια εφαρμογή από το κινητό τους να πάρουν πληροφορίες για τα πιο σημαντικά αξιοθέατα. Και φυσικά μέσα σε αυτά υπάρχουν και τα ελληνικά εκθέματα με πληροφορίες στις βασικές γλώσσες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top