Eισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της 34χρονης Σοφίας στη γέννα – «Την τσάκισε την αδελφή μας»

Σήμερα ήταν τα εννιάμερα για τον θάνατό της – Ξεσπά κατά του γιατρού η αδελφή της - Νέα Ενημέρωση: 20:38

Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην εισαγγελία σύμφωνα με τις οποίες, σε κάποια ιδιωτικά μαιευτήρια δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Η. Ζαγοραίος.

Αφορμή στάθηκε ο θάνατος της 34χρονης Σοφίας στις 10 Ιανουαρίου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία σε ιδιωτικό μαιευτήριο λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σήμερα Πέμπτη, ήταν τα εννιάμερα της άτυχης Σοφίας, με την οικογένειά της να τελεί τρισάγιο στη μνήμη της στη Λιβαδειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι λέει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση για τον θάνατο της 34χρονης Σοφίας

Τι λέει αποκλειστικά στο Star ο γυναικολόγος της 34χρονης Σοφίας που πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία μετά τη γέννα

Συγκλονιστικές σκηνές στην κηδεία της 34χρονης που πέθανε στη γέννα: Ράκος ο σύζυγός της, λιποθύμησε ο πατέρας της

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 34χρονης Σοφίας που χάθηκε στη γέννα - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ – «ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ, ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ»

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», η αδελφή της 34χρονης Σοφίας, ξέσπασε κατά του γυναικολόγου, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές εκείνης της ημέρας:

«Δεν έφυγε έτσι, έφυγε άδικα από τον γιατρό. Τέσσερα κιλά παιδί, 52-53 εκατοστά. Δε μπορεί να την έχει ξεγεννήσει χωρίς να έχει ανοίξει η μήτρα της. Την τσάκισε την αδελφή μου. Την τσάκισε την αδελφούλα μου και του λέγαμε, “πάρ΄το με καισαρική” και δεν της το΄παιρνε. “Όχι, θα της το πάρω φυσιολογικά”. Και η αδελφή μου υπέφερε. Και όχι μόνο αυτό. Βγαίνουνε και μας λένε, “το παιδάκι σας είναι εντάξει, τώρα έχει αιμορραγία η αδελφή σας και θα της την σταματήσουμε”. Στην αρχή βγήκανε έξω, κάτι μας είπανε για αίμα.  Από εκεί και πέρα, δεν ξαναβγήκανε καθόλου, κανείς. Μας λέγανε ότι η αδελφή μου είναι καλά και η αδελφή μου πέθαινε μέσα. Πέθαινε και της λέγανε θα σου αφαιρέσουμε τη μήτρα. Της αφαιρούν τη μήτρα. Και μετά ήρθαν και μας είπαν ότι τελικά πέθανε. Γιατί, από μια εγκυμοσύνη, αντί να της το πάρει με καισαρική και να τελειώνουμε. Είχε μελανιάσει η αδελφή μου, λιποθύμησε από τον πόνο, δεν άντεχε άλλο. Κι εκεί, εκεί πάλευε, ας λιποθύμησε πάνω στη γέννα κι εκεί πάλευε πάλι ο άνθρωπος να της το βγάλει έτσι. Θέλουμε το δίκιο της αδελφούλας μου, τουλάχιστον αυτό. Και του φώναζε ο γαμπρός μου: “Δε μπορεί, ρε άνθρωπε δεν τη βλέπεις; Βγάλτης το με καισαρική. Δε μπορεί. Δε μπορεί”. Εκεί αυτός. “Όχι θα της το βγάλω φυσιολογικά”. Της το έβγαλε φυσιολογικά, η αδελφή μου όμως έσπασαν όλα. Σπάσανε φλέβες, σπάσανε όλα. Ό,τι αρτηρίες είχε. Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Και προσπαθούσαν να της βγάλουν τη μήτρα και πάλι δεν τα καταφέρανε. Έτσι άδικα έφυγε, 34 χρονών. Μόλις είδε το παιδί στην αγκαλιά της, δεν πρόλαβε να το ξαναδεί. Μετά μας έλεγαν άλλα. Ότι το υγρό του παιδιού μπήκε στο αίμα, ό,τι θέλετε μας έλεγαν. Και δεν ήρθε κανείς. Εγώ η ίδια κάλεσα το 166 για να έρθει γιατρός. Ακούσαμε τις φωνές του γαμπρού μου να φωνάζει, τον είχαν κλειδώσει μέσα και του το είπανε, εμάς δεν μας άνοιγαν την πόρτα. Δε βγήκε ούτε ένας έξω να μας πει “ξέρετε κάτι, η αδελφή σας φεύγει, πάει”. Απ΄τις φωνές το καταλάβαμε. Και ο πατέρας μου ήτανε με εγκεφαλικό, τον χτύπαγε εγκεφαλικό, στράβωνε. Ο πατέρας του γαμπρού, έχει την καρδιά του, έχει κάνει by pass και τον άφησαν έτσι, τους άφηναν. Τους φωνάζαμε να φέρουν γιατρούς και δε φέρνανε κανέναν. Πήρα τηλέφωνο εγώ η ίδια το 166, είναι καταγεγραμμένη η κλήση. Τους ζήταγα να φωνάξουν γιατρούς να σώσουν τους υπόλοιπους. Και ο γιατρός εξαφανίστηκε. Δε μας είπε ποτέ τίποτα. Δεν βγήκε έξω να μας πει κάτι. Απλά “η αδελφή σας πέθανε” δε μας το είπε αυτό. Περιμέναμε τόσες ώρες, μας έλεγαν “θα τη βγάλουμε να τη δείτε” και την είδαμε νεκρή την αδελφή μας, στο νεκροτομείο κατευθείαν (…) Ο άνθρωπος αυτός τη σκότωσε την αδελφή μας. Δεν είναι γιατρός και θα φάει κι άλλους. Αυτός ο άνθρωπος όπως μας κατέστρεψε, έτσι πρέπει να το πάθει. Θα το βρει κι απ΄τον Θεό αλλά και από εμάς».

 

Δείτε  ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top