Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 34χρονης Σοφίας που χάθηκε στη γέννα - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Οι σπαρακτικές κραυγές της μάνας, λιποθύμησε ο πατέρας της - Ράκος ο σύζυγός της, κατέρρευσε όταν είδε το φέρετρο

Δε χωρά ανθρώπινος νους την ασύλληπτη τραγωδία που ζει μια οικογένεια στη Λιβαδειά. Η σύζυγος του νιόπαντρου ζευγαριού πέθανε την ώρα της γέννας αφού πρώτα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Για ιατρικό λάθος μήνυσαν τον γυναικολόγο οι συγγενείς.

Οι σπαρακτικές κραυγές της μάνας ραγίζουν καρδιές. Ποιός να την παρηγορήσει; Ένα χρόνο πριν έντυνε νύφη την κόρη της και όλοι περίμεναν με λαχτάρα το πρώτο μωράκι στην οικογένεια.

Ο πατέρας της άτυχης Σοφίας, που στα 34 της χρόνια έσβησε την ώρα της γέννας, καταρρέει όταν αντικρίζει το φέρετρο του παιδιού του. Οι συγγενείς τρέχουν να τον σηκώσουν καθώς έχει λιποθυμήσει στη μέση του δρόμου.

Ανείπωτη τραγωδία. Λόγια σπαρακτικά από το σύντροφο της ζωής της. Ο Γιώργος αρνείται να αποχαιρετήσει τη γυναίκα του. Ένα 24ωρο πριν του χάρισε το ωραιότερο δώρο, το μονάκριβο γιο του. Ένα υγιέστατο αγοράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι λέει αποκλειστικά στο STAR ο γυναικολόγος της 34χρονης Σοφίας που πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία μετά τη γέννα

Συγκλονιστικές σκηνές στην κηδεία της 34χρονης που πέθανε στη γέννα: Ράκος ο σύζυγός της, λιποθύμησε ο πατέρας της

 

Ο ιερέας που βάφτισε και πάντρεψε τη Σοφία, έμελλε να αναλάβει το δύσκολο έργο της τέλεσης της νεκρώσιμης ακολουθίας. Το προαύλιο της εκκλησίας γέμισε με λευκά στεφάνια. Ακόμα και ο νεογέννητος γιος της αποχαιρέτησε τη μανούλα του. Το αγοράκι πήρε πνοή από τη ανάσα της μαμάς του, όμως δεν πρόλαβε να νιώσει το χάδι της.

Η Σοφία ήταν μια όμορφη, νέα γυναίκα. Μια χαρούμενη μέλλουσα μαμά. Μια αγαπητή υπάλληλος σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετούσε με το χαμόγελο.

Εδώ και ένα χρόνο η Σοφία ήταν παντρεμένη με το Γιώργο Παπασπύρου, γνωστό δικηγόρο στη Λιβαδειά και ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Το ζευγάρι έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης για να γεννήσει η μητέρα σε ιδιωτικό μαιευτήριο, και την ώρα του τοκετού, η Σοφία ξεψύχησε αφού έφερε στον κόσμο ένα αγγελούδι 4 κιλά. Ο σύζυγός της κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γυναικολόγου και τον κατηγορεί για ιατρικό λάθος.

Ο γυναικολόγος της Σοφίας μίλησε αποκλειστικά στο Star: «Η νεκροτομή η οποία δεν έδειξε κάτι. Αυτό που πιθανολογούμε είναι ότι έχει κάνει μια πιθανή εμβολή αμνιακού υγρού. Αυτό είναι μια σπάνια κατάσταση. Αυτό δεν είναι προβλέψιμο και κάνει βαριά διαταραχή της πηκτικότητας.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της άτυχης Σοφίας, οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top