Τι λέει αποκλειστικά στο Star ο γυναικολόγος της 34χρονης Σοφίας που πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία μετά τη γέννα

Ισχυρίζεται πως ο τοκετός εξελίχθηκε ομαλά

Ο γυναικολόγος που ξεγέννησε την άτυχη Σοφία μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: Η γυναίκα γέννησε χωρίς κόπο ένα αγοράκι στις 2.30 το μεσημέρι. Κατά την έξοδο του πλακούντα η γυναίκα είχε ασυνήθιστα μεγάλη αιμορραγία. Με αιματοκρίτη 30 οι γιατροί της χορήγησαν 3 φιάλες αίμα όμως η αιμορραγία δεν σταματούσε και οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου στις 3.30 το μεσημέρι έπαθε ανακοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 34χρονης Σοφίας που χάθηκε στη γέννα - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Συγκλονιστικές σκηνές στην κηδεία της 34χρονης που πέθανε στη γέννα: Ράκος ο σύζυγός της, λιποθύμησε ο πατέρας της

Για 2 ώρες αναισθησιολόγοι και άνθρωποι της μονάδας εντατικής της έκαναν προσπάθειες ανάνηψης όμως στις 5.15 κατέληξε. Η νεκροτομή έγινε από κρατικό ιατροδικαστή, παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας ο οποίος σύμφωνα με το γυναικολόγο, συμφώνησε και υπέγραψε πως στην κοιλιά της γυναίκας δεν βρέθηκε  τίποτα, άρα δεν υπήρχε ιατρογενής βλάβη.

Σύμφωνα με το γυναικολόγο η γυναίκα είχε μια σπάνια επιπλοκή που την παθαίνει 1 εως 12 γυναίκες στις 100.000 με θνησιμότητα 89%. Στις καταγγελίες των συγγενών πως η νεαρή γυναίκα είχε θρομβοφιλία, ο γιατρός απαντά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ούτε πως ήταν υπερβολικά αδύνατη κι άρα έπρεπε να γίνει καισαρική τομή. Ο γιατρός αναφέρει πως ο τοκετός εξελίχθηκε ομαλά.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top