Χανιά: Διαμελίστηκε άνδρας σε τροχαίο - Ο ασυνείδητος οδηγός που τον εγκατέλειψε φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας

Δείτε το βίντεο

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο 66χρονο άνδρα στα Χανιά της Κρήτης.

Ο άτυχος λαχειοπώλης διαμελίστηκε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αγροτικό αυτοκίνητο στην αυλή του σπιτιού του 44χρονου οδηγού, ο οποίος αναζητείται,  και έκαναν έρευνα στο σπίτι του.

Η μητέρα του, τους είπε ότι έχει υποστεί σοκ και από χθες το βράδυ έχει φύγει από το σπίτι του.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Στο βίντεο θα δείτε τον 66χρονο λαχειοπώλη που βρήκε τραγικό θάνατο μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα. Βγήκε από μίνι μάρκετ στην Παρηγοριά Χανίων και τον έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας.

Είχε κάνει μόλις μερικά βήματα όταν το αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα τον παρέσυρε. Ο οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητο τον άτυχο άνδρα και συνέχισε την πορεία του.

Ο υπάλληλος του μίνι μάρκετ και ένας ακόμη άνδρας, όπως φαίνεται στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας ακούγοντας τον θόρυβο βγήκαν να δουν τι είχε συμβεί. Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν τρομακτική.

Μέσα σε λίγες ώρες ταυτοποιήθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 66χρονο λαχειοπώλη στην περιοχή της Παρηγοριάς στα Χανιά και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Πρόκειται για έναν 44χρονο, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν έχει εντοπιστεί. Όλα δείχνουν ότι ο δράστης περιμένει να παρέλθει το αυτόφωρο και να παρουσιαστεί στις αρχές.

Κλειδί για τον εντοπισμό του οχήματος ήταν τα στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων αλλά και από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, τα οποία «οδηγούσαν» σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top