Είναι επίσημo: Έως τις 15 Νοεμβρίου θα ισχύουν οι κάρτες Οκτωβρίου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τι αναφέρεται σε απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:52

Οριστικοποιήθηκε η παράταση για τις κάρτες Οκτωβρίου.

Αν και αρχικά ο ΟΑΣΑ είχε ζητήσει από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η ισχύς των καρτών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να είναι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, το υπουργείο αποφάσισε να δώσει παράταση έως και τις 15 Νοεμβρίου, ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτρονικό εισιτήριο alert: Και με 1,4 ευρώ θα γίνεται η διάθεσή του - Παράταση για τις παλαιές κάρτες μέχρι τις 10 Νοεμβρίου

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από τις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει και έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του 1,4 στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

Οι επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους παλαιά χάρτινα εισιτήρια, μπορούν να τα χρησιμοποιούν μέχρι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Εντός του Νοεμβρίου θα αρχίσει το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του μετρό.

Φωτορεπορτάζ απο το... αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε σήμερα σε πολλούς σταθμούς μετρό, όπου εκατοντάδες επιβάτες στέκονταν στις ουρές για ώρες ολόκληρες προκειμένου να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα. Οι φωτογραφίες απο το κομφούζιο που δημιουργήθηκε, είναι ενδεικτικές τις κατάστασης:

(Οι παρακάτω φώτο είναι απο την Eurokinissi)

Δείτε περισσότερα στο video

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό  δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top