Silver alert για 35χρονο κτηνοτρόφο από τη Θεσπρωτία – Τα τελευταία λόγια στη γυναίκα του

Στο κόκκινο η αγωνία για τον πατέρα δυο παιδιών

Από το πρωί της Κυριακής (24/09) έχει να δώσει σημεία ζωής ένας 35χρονος κτηνοτρόφος από τη τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Τα ίχνη του νεαρού άνδρα και πατέρα δυο παιδιών, χάθηκαν όταν πήγε στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές, κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Όπως διαβάζουμε στο epirustv, οι ώρες περνούσαν αλλά ο Ηλίας δεν έδινε σημεία ζωής. Έτσι η οικογένεια του αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές, και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του,με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.

Μάλιστα οι δικοί του άνθρωποι απευθύνουν έκκληση, όποιος γνωρίζει το παραμικρό, να επικοινωνήσει με το Α.Τ Ηγουμενίτσας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ – ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 35χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του. Ο Ηλίας της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι.

Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του με τον Ηλία Ντρίκο.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα ίχνη του 35χρονου κτηνοτρόφου χάθηκαν.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ο Γεράσιμος Κουρουκλής πρόεδρος της Γραμμής Ζωής μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο. Είπε ότι μπορεί να πρόκειται για οικειοθελή εξαφάνιση, για αυτοκτονία, απαγωγή, δολοφονία ακόμη και για ατύχημα αφού στην περιοχή υπάρχουν κυνηγοί ενώ μπορεί και να παραπάτησε αφού στην περιοχή υπάρχουν πολλές χαράδρες.

Το μεσημέρι της Κυριακής ενημερώθηκε η Πυροσβεστική που κινητοποιήθηκε αμέσως, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν όλες οι τοπικές αρχές, εθελοντές και ΕΜΑΚ.

Τι λέει η μητέρα του κτηνοτρόφου για την εξαφάνιση:

Η μητέρα του αγνοούμενου μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι όταν είδαν ότι ο 35χρονος Ηλίας καθυστερούσε ξεκίνησαν να του τηλεφωνούν εκείνη και η γυναίκα του.

«Ο άντρας μου ήταν κι αυτός στο βουνό, είχε πάει για κυνήγι. Τον παίρνουμε τηλέφωνο (σ.σ τον πατέρα του αγνοούμενου) και του λέμε “το παιδί δεν σηκώνει το τηλέφωνο, πήγαινε στον στάβλο να δεις.Και πάει ο άντρας μου στον στάβλο και βλέπει τον στάβλο κλειδωμένο γιατί είχε κλειδώσει το παιδί για να φύγει και το αυτοκίνητό του ακριβώς απέξω. Και είχε τα κινητά του μέσα, το κλειδί στη μίζα έτοιμο να φύγει το παιδί, να έρθει σε μας. Το παιδί έλειπε, αυτό φάνηκε σε εμάς σαν απαγωγή, έτσι το είδαμε εμείς. Γιατί το αυτοκίνητό του ήταν έτοιμο για να φύγει το παιδί να έρθει σε μένα. Το παιδί εξαφανίστηκε. Πήγα στην αστυνομία, το κατήγγειλα κι αρχίσαμε να ψάχνουμε. Ό,τι έγινε, έγινε εκεί στον στάβλο, εκεί που ήταν το αυτοκίνητο».

Μάλιστα τόνισε πως ο Ηλίας «δεν είχε διαφωνίες, δεν είχε διαφορές με κανέναν, με κανέναν, με κανέναν. Ήταν πολύ ήσυχο παιδί».

«Δεν είναι ληστεία, το παιδί το αρπάξανε»

Όσο για το αν είχε παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα με τη σύζυγό του, η μητέρα του Ηλία δήλωσε στην εκπομπή Tatiana Live:

«Όχι και αυτό αναρωτηθήκαμε κι εμείς. Το συζητήσαμε λίγο σαν οικογένεια, όχι δεν φάνηκε κάτι. Και από χθες στις 12 ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε το παιδί.Δεν είχε ψυχολογικό πρόβλημα το παιδί. Κανένα πρόβλημα υγείας δεν είχε το παιδί. Τίποτα. Το παιδί ήταν παντρεμένο, είχε δύο παιδάκια, ήταν καλά, δεν είχε κανέναν λόγο. Το παιδί είναι σαν να το πήραν, έτσι μας φαίνεται εμάς. Το πήραν την ώρα που πήγε να φύγει. Εκεί κάτι έγινε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι λίγο πιο πέρα, υπάρχει «πέρασμα» για ναρκωτικά.

«Δεν έγινε ληστεία Είχε το πορτοφόλι του το παιδί. Μια ζώνη που έβαζε τα πράγματα του, βρέθηκε εκεί. Δεν έγινε ληστεία, το παιδί το αρπάξανε».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top