ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ παραμένει η δολοφονία του ταξιτζή στην Κηφισιά

Αισιόδοξοι οι αστυνομικοί

Εκατοντάδες είναι οι πληροφορίες που δέχθηκε η αστυνομία προσπαθώντας να συλλέξει στοιχεία για την ταυτότητα του δολοφόνου των οδηγών ταξί στην Κηφισιά. Μέσα σ' όλα, ένας νεαρός παραδόθηκε  στην ασφάλεια υποστηρίζοντας ότι αυτός ήταν ο δράστης, ενώ δεν έλειψαν και οι κακόγουστες φάρσες για δήθεν νέες επιθέσεις του παρανοϊκού δράστη.

Ήταν τόσο πειστικός με την περιγραφή της δήθεν νέας δολοφονικής επίθεσης σε βάρος ενός ακόμη οδηγού ταξί, που το κέντρο της Άμεσης δράσης δεν είχε άλλη επιλογή από το κινητοποιήσει άμεσα ό,τι διαθέσιμο περιπολικό υπήρχε εκείνη την ώρα στην περιοχή της Κηφισιάς.  Ήταν περασμένες 10 το βράδυ και  οι αστυνομικοί, οι οποίοι  έφτασαν  μόλις μέσα σε τρία λεπτά από το πρώτο σήμα του ασυρμάτου, πήγαιναν πάνω-κάτω τους δρόμους γύρω από την οδό Κοκκιναρά αναζητώντας με αγωνία το ταξί με τον υποτιθέμενο τραυματία οδηγό.

Αυτή η κακόγουστη φάρσα που κινητοποίησε άσκοπα την άμεση δράση, ήρθε να προστεθεί στις εκατοντάδες άλλες πληροφορίες που δέχθηκε η αστυνομία, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η δράση του παρανοϊκού δολοφόνου.

Ανώνυμες αλλά και πολλές επώνυμες πληροφορίες ήρθαν από πολίτες, που για κάποια στιγμή πίστεψαν ότι είχαν βρει την άκρη του νήματος στην συνταρακτική αυτή υπόθεση, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του αντιπαθητικού γείτονα ή του περίεργου περαστικού τον δολοφόνο των ταξιτζήδων.

Αυτή η περιγραφή που ταίριαζε στο προφίλ του, ήταν αρκετή ώστε να ωθήσει έναν νεαρό να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να παραδοθεί αυθορμήτως στις αρχές, δηλώνοντας ότι ήταν ο δράστης των δολοφονικών επιθέσεων, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr. Εμφανίστηκε, μάλιστα, αρκετά διαβασμένος για τις δύο επιθέσεις, ξεσκεπάστηκε ωστόσο στις λεπτομέρειες, καθώς έπεσε σε αντιφάσεις, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για κάποια στοιχεία τα οποία δεν είχαν διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης.

Αν και τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα, οι αστυνομικοί εμφανίζονται  αισιόδοξοι  ότι θα καταφέρουν τελικά να ταυτοποιήσουν  τα δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη με κάποιο από τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν μέσα στο ταξί του 52χρονου οδηγού που δολοφονήθηκε στην οδό Κοκκιναρά στην Κηφισιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top