«Κύριε αστυνόμε, εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες. Μπορείτε να με συλλάβετε»

Έτσι είπε ένας άνδρας στην αστυνομία

«Κύριε αστυνόμε, εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτί

«Κύριε αστυνόμε, εγώ είμαι ο μανιακός δολοφόνος που επιτίθεται σε ταξιτζήδες. Μπορείτε να με συλλάβετε» είπε ένας άνδρας στην αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε στην αστυνομία, με στόχο να παραδοθεί ως ο δολοφόνος του ταξιτζή στην Κηφισιά. Αυτή είναι μόνο μία από τις καθημερινές, τρελές ιστορίες που ζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όσο ερευνούν την υπόθεση του εμμονικού δολοφόνου που έχει θέσει στο στόχαστρο τους οδηγούς ταξί.

Πολίτες που «ξέρουν» ή «έχουν ακούσει» κάτι «σπάνε» καθημερινά το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με τις ιστορίες τους γεμίζουν ολόκληρο βιβλίο μυστηρίου!

Οι αρχές, φυσικά, είναι υποχρεωμένοι να ελέγξουν τις πάνω από 300 πληροφορίες, όπως κάνουν σε κάθε υπόθεση, ώστε να ερευνήσουν όλες τις παραμέτρους.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, που πήγε να…παραδοθεί, είχε διαβάσει κι αποστηθίσει όλες τις λεπτομέρειες από τα αστυνομικά ρεπορτάζ και προσπάθησε να φανεί πειστικός. Γρήγορα η ομολογία του, όμως, υπέπεσε σε αντιφάσεις και αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Σε άλλη περίπτωση, σήμανε συναγερμός από το τηλεφώνημα μιας γυναίκας που «κάρφωσε» τον γείτονά της, υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έβαλαν στο μάτι τον γείτονα, που αποδείχθηκε φιλήσυχος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης και που, για άγνωστους λόγους, η γυναίκα τον μισούσε.

Η αστυνομία έχει εξετάσει και απορρίψει τουλάχιστον το 85% των ενημερώσεων που έχει λάβει από πολίτες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top