H Βίκυ Κουλιανού έφτιαξε μπανάνα cake με λίγες θερμίδες- Δες τη συνταγή

Aποκάλυψε βήμα-βήμα τη διαδικασία

banana cake

Tο «γλυκό χωρίς ζάχαρη» ανήκει στις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε πλέον για αντικατάσταση των πιο ανθυγιεινών συστατικών, και που μπορούμε πια να απολαύσουμε στην πιο θρεπτική του εκδοχή.

Kαλοκαιρινό γλυκό ψυγείου με λεμόνι και λίγες θερμίδες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γνωστό μοντέλο διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz... Ωστόσο, για να διατηρείται σ' αυτές τις αναλογίες, γυμνάζεται με συνέπεια, ενώ παράλληλα φροντίζει πολύ τη διατροφή της. Αυτό όμως, που αποκάλυψε ότι δεν στερείται, είναι τα γλυκά, εκείνα που δεν της δημιουργούν ενοχές! Γλυκά θρεπτικά, κατάλληλα για το υγιεινό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Μιας που το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά, η Βίκυ Κουλιανού, θέλησε να μοιραστεί τη μυστική, light συνταγή της για κέικ με γεύση μπανάνα. Τι θα έλεγες λοιπόν, να φτιάξεις σήμερα το λαχταριστό κέικ της Βίκυς, το οποίο γίνεται εύκολα και γρήγορα;

Μαρέγκες με κρέμα βανίλια και φρούτα του δάσους

Δες τα υλικά που θα χρειαστείς:

3 ώριμες μπανάνες
2 αυγά
Μισό ποτήρι γάλα αμυγδάλου
1 βανίλια
Κανέλα
2 κουταλιές μέλι ή σιρόπι αγαύης
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
1 μικρό μπολάκι αλεύρι ολικής άλεσης
Η διαδικασία είναι απλή:

Τοποθετείς όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, στο μπλέντερ κι όταν λιώσουν τα βάζεις σε ένα μπολ και προσθέτεις το αλεύρι.
Ανακατεύεις μέχρι να γίνει ένα ωραίο μείγμα κι έπειτα το βάζεις σε μια φόρμα και το ψήνεις για 55 λεπτά στους 150 βαθμούς.

Extra tip: Από πάνω μπορείς να προσθέσεις λίγη τριμμένη καρύδα, τρούφα, αμύγδαλα ή ό, τι αρέσει σε σένα και να το απολαύσεις!

Επιμέλεια: MylifeTeam

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top