Tώρα που όλοι μένουμε σπίτι είναι μία ευκαιρία να κάνουμε πράγματα με τον σύντροφό μας ακόμα και να πειραματιστούμε στη μαγειρική. Ο Λάμπρος Βακιάρος λοιπόν έδωσε μία ιδέα για γλυκό στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ έφτιαξε αφράτο σοκολατένιο cake και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 280 γρ. βούτυρο αγελαδινό (σε θερμοκρασία δωματίου)
• 340 γρ. ζάχαρη
• 3 γρ. αλάτι
• 340 γρ. αλεύρι για κέικ
• 60 γρ. κορν φλάουρ
• 20 γρ. baking powder
• 80 γρ. σκόνη κακάο
• 6 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
• 120 γρ. γάλα
• 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.