Για τους λάτρεις του γλυκού προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε σοκολατένια τάρτα banoffee. O σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Υλικά
Για τη βάση
• 400 γρ. τριμμένο μπισκότο τύπου digestive
• 100 γρ. κουβερτούρα (λιωμένη)
• 150 γρ. βούτυρο (λιωμένο)
Για την ενδιάμεση στρώση
• 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα ή έτοιμο dulce de leche
• 125 γρ. κουβερτούρα (χοντροκομμένη)
• 3 – 4 μπανάνες (κομμένες σε φέτες)
Για τη σοκολατένια κρέμα ζαχαροπλαστικής
• 500 γρ. γάλα καρύδας
• 60 γρ. ζάχαρη
• 4 κρόκους αυγού
• 50 γρ. κορν φλάουρ
• 125 γρ. κουβερτούρα
• 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.