Εάν σας αρέσει ο σολομός και, φυσικά, η μαγειρική, σας προτείνουμε την παρακάτω συνταγή, η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει γευστικά εσάς, καθώς και όσους την απολαύσουν.
Προετοιμασία: 10 λεπτά
Χρόνος: 60 λεπτά
Συστατικά
Σολομός
Γλυκοπατάτα
Μπρόκολο
Αλάτι
Πιπέρι
Γλασέ βαλσάμικου
Βούτυρο
Ξύσμα λεμονιού
Μέθοδος
Λαχανικά
Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βράζουμε για 30-40 λεπτά έως ότου ψηθούν, και τις μεταφέρουμε στο blender, όπου τις χτυπάμε έως ότου το μίγμα να είναι απαλό στην υφή του. Βράζουμε το μπρόκολο ξεχωριστά για 5 λεπτά.
Σολομός
Ετοιμάζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε με βούτυρο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, τα μεταφέρουμε στο φούρνο για να ψηθούν στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Γαρνίρουμε τον σολομό με ξύσμα λεμονιού και γλασέ από βαλσάμικο.
Καλή σας απόλαυση!
Πηγή: kitchenstars.mylife.com
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.