Πεντανόστιμα λαζάνια με κιμά μανιταριών και μοτσαρέλα

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Λαζάνια με κιμά μανιταριών έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο σεφ που πολλές φορές μας δίνει και ιδέες για πρωτότυπες συνταγές, έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές του Star τη διαδικασία.

Γεμιστά κολοκυθάκια ορφανά με κρέμα λεμονιού

Yλικά

•    10 – 15 φύλλα λαζάνια
•    70 γρ. ελαιόλαδο
•    180 γρ. κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    1 κιλό ψιλοκομμένα μιξ μανιτάρια (πλευρώτους, champignon, porto bello)
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    240 γρ. λευκό κρασί
•    500 γρ. σάλτσα τομάτας
•    500 γρ. ζωμό λαχανικών
•    25 γρ. φρέσκο βασιλικό (ψιλοκομμένο)
•    400 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)

Παραδοσιακά ζυμαρικά με σπιτική σάλτσα τομάτας και μυζήθρα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top