Λαζάνια με κιμά μανιταριών έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ που πολλές φορές μας δίνει και ιδέες για πρωτότυπες συνταγές, έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές του Star τη διαδικασία.
Yλικά
• 10 – 15 φύλλα λαζάνια
• 70 γρ. ελαιόλαδο
• 180 γρ. κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 1 κιλό ψιλοκομμένα μιξ μανιτάρια (πλευρώτους, champignon, porto bello)
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 240 γρ. λευκό κρασί
• 500 γρ. σάλτσα τομάτας
• 500 γρ. ζωμό λαχανικών
• 25 γρ. φρέσκο βασιλικό (ψιλοκομμένο)
• 400 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.