Λαχταριστό σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

Ολόκληρη η συνταγή του Γιάννη Λουκάκου

Ένα λαχταριστό σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο έφτιαξε ο Γιάννης Λουκάκος.

ΥΛΙΚΑ

Για τα σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

500 γρ.  σπαγγέτι, βρασμένα

σάλτσα αβοκάντο

αβοκάντο

κάσιους, τριμμένο

Για τη σάλτσα αβοκάντο

250 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένα

10 γρ. σκόρδο, λιωμένο

50 γρ.  κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο

30 γρ.  χυμός λεμονιού

30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο

10 γρ.  βασιλικός

6 γρ. αλάτι

πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top