Πασχαλινά κουλουράκια: Η αυθεντική συνταγή

Η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας. 

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ετοίμασε τα λαχταριστά γλυκά. 

Έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. Δείτε τα υλικά, βάλτε ποδιά και...καλή απόλαυση.

Υλικά

1 κιλό αλεύρι μαλακό

6 κ. γ. baking powder

1 πρέζα αλάτι

330 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

300 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

2 αυγά + 2 κρόκους 

Ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι

2 βανίλιες 

100 γρ. γάλα

1 αυγό χτυπημένο για επάλειψη 

κουβερτούρα
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top