Πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ετοίμασε τα λαχταριστά γλυκά.
Έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. Δείτε τα υλικά, βάλτε ποδιά και...καλή απόλαυση.
Υλικά
1 κιλό αλεύρι μαλακό
6 κ. γ. baking powder
1 πρέζα αλάτι
330 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
300 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
2 αυγά + 2 κρόκους
Ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι
2 βανίλιες
100 γρ. γάλα
1 αυγό χτυπημένο για επάλειψη
κουβερτούρα