Πεντανόστιμο σουφλέ ζυμαρικών της μαμάς

Oλόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης και έφτιαξε ένα πεντανόστιμο σουφλέ ζυμαρικών.

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά 
•    500 γρ. ταλιατέλες (βρασμένες 2’ λιγότερο από ότι αναγράφεται στη συσκευασία)
•    15 γρ. ελαιόλαδο
•    10 – 12 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    140 γρ. φλωρίνης (ψιλοκομμένη)
•    400 γρ. κρέμα γάλακτος light
•    200 γρ. τυρί γκούντα (τριμμένο)
•    100 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
•    100 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη)
•    6 – 8 κλωναράκια θυμάρι
•    3 αυγά
•    30 γρ. φρυγανιά + 50 γρ. γκούντα (τριμμένο)
•    Σχοινόπρασο για το γαρνίρισμα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top