Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης και έφτιαξε ένα πεντανόστιμο σουφλέ ζυμαρικών.
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 500 γρ. ταλιατέλες (βρασμένες 2’ λιγότερο από ότι αναγράφεται στη συσκευασία)
• 15 γρ. ελαιόλαδο
• 10 – 12 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένο)
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 140 γρ. φλωρίνης (ψιλοκομμένη)
• 400 γρ. κρέμα γάλακτος light
• 200 γρ. τυρί γκούντα (τριμμένο)
• 100 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
• 100 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη)
• 6 – 8 κλωναράκια θυμάρι
• 3 αυγά
• 30 γρ. φρυγανιά + 50 γρ. γκούντα (τριμμένο)
• Σχοινόπρασο για το γαρνίρισμα