Νηστεύετε αλλά θέλετε να φάτε ένα γλυκάκι; Ο Γιώργος Πότσης έχει τη λύση. Ο pasty chef μας δείχνει ολόκληρη τη συνταγή για λαχταριστή μους σοκολάτας με ταχίνι.
Υλικά
200γρ ταχίνι
400γρ κρέμα φυτική
150γρ άχνη ζάχαρη
150γρ σοκολάτα υγείας
1 παστέλι χοντροσπασμένο
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε την φυτική κρέμα με την άχνη. Σε ένα μπωλ ζυγίζουμε την σοκολάτα με το ταχίνι και αφού βράσει η κρέμα την ρίχνουμε πάνω από την σοκολάτα και το ταχίνι. Ανακατεύουμαι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και σερβίρουμε στα ποτήρια. Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο και αφού παγώσει η μους γαρνίρουμε με το σπασμένο παστέλι.
Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.