Ρολάκια σφολιάτας με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα

Αναλυτικά η συνταγή του pastry chef Γιώργου Πότση

Ρολάκια σφολιάτας με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα

Λαχταριστά ρολάκια σφολιάτας με  φυστικοβούτυρο και σοκολάτα μας έφτιαξε ο Γιώργος Πότσης.

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας
200γρ φυστικοβούτυρο
80γρ ζάχαρη κρυσταλλική
150γρ σταγόνες σοκολάτας
1 αυγό για άλειμμα

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε σε όλο το φύλλο το φυστικοβούτυρο και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη  και τις σταγόνες σοκολάτας. Τυλίγουμε την σφολιάτα σε ρολό και κόβουμε σε ρολάκια πάχους 2εκ. Τα απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για περίπου 12-15 λεπτά,μέχρι να ροδίσουν.

Tips: Μπορείτε αντί για σταγόνες σοκολάτας να αλείψετε και με πραλίνα φουντουκιού. Ένα γρήγορο και εύκολο πρωινό για να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους.

Από τον pasty chef, Γιώργο Πότση

Ο pasty chef, Γιώργος Πότσης
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top