Mακαρονόπιτα με κιμά και σάλτσα τομάτας

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τρύπωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.

Ο σεφ έφτιαξε μακαρονόπιτα με κιμά και σάλτσα τομάτας δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές του Star τη διαδικασία.

Τα υλικά που χρειάστηκε ήταν:

600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

40 γρ. ελαιόλαδο

1 κούπα χυμό τομάτας 

120 γρ. νερό ή ζωμό

 3 γρ. γλυκιά πάπρικα

 2 γρ. μπούκοβο (προαιρετικά)

2 φύλλα δάφνης

40 γρ. ελαιόλαδο

180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

 2 σκελίδες σκόρδο (πολύ ψιλοκομμένο)

 500 γρ. τομάτα κονκασέ

  120 γρ. κούπα νερό

  2 γρ. ρίγανη

2 γρ. βασιλικό αποξηραμένο

Αλάτι – πιπέρι

 250 γρ. σπαγγέτι Νο 3, 5 ή 7

1 αυγά + 2 ασπράδια

100 γρ. τυρί ρεγκάτο + 50 – 100 γρ.

Μαϊντανό για το γαρνίρισμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top