Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τρύπωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.
Ο σεφ έφτιαξε μακαρονόπιτα με κιμά και σάλτσα τομάτας δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές του Star τη διαδικασία.
Τα υλικά που χρειάστηκε ήταν:
600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
40 γρ. ελαιόλαδο
1 κούπα χυμό τομάτας
120 γρ. νερό ή ζωμό
3 γρ. γλυκιά πάπρικα
2 γρ. μπούκοβο (προαιρετικά)
2 φύλλα δάφνης
40 γρ. ελαιόλαδο
180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 σκελίδες σκόρδο (πολύ ψιλοκομμένο)
500 γρ. τομάτα κονκασέ
120 γρ. κούπα νερό
2 γρ. ρίγανη
2 γρ. βασιλικό αποξηραμένο
Αλάτι – πιπέρι
250 γρ. σπαγγέτι Νο 3, 5 ή 7
1 αυγά + 2 ασπράδια
100 γρ. τυρί ρεγκάτο + 50 – 100 γρ.
Μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.