Ρεβύθια με μοσχαράκι και μυρωδικά

Ολόκληρη η συνταγή του Βακιάρου

Ένα χειμωνιάτικο φαγητό έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε ρεβύθια με μοσχαράκι και μυρωδικά.

Ο Λάμπρος Βακιάρος μοιράστηκε μάλιστα τα μυστικά για ένα σωστό μαγείρεμα με τους τηλεθεατές της εκπομπής του Star.

Tα ρεβύθια έχουν μέσα διάφορα μυρωδικά αλλά και λαχανικά τα οποία όταν αναμιγνύονται με το κρέας προσφέρουν μία υπέροχη γεύση.
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top