5 τροφές που καίνε λίπος και αυξάνουν την μυϊκή μάζα ταυτόχρονα

Τα superfoods που σε βοηθούν να αδυνατίσεις έξυπνα και πιο εύκολα

Υπάρχουν τροφές που διεγείρουν αμέσως τον μεταβολισμό σου και επιταχύνουν τη διαδικασία καύσης λίπους. Υπάρχουν τροφές, πλούσιες σε πρωτεΐνη, που φροντίζουν το μυϊκό σου σύστημα. Υπάρχουν, όμως, τροφές που κάνουν και τα δύο. Ταυτόχρονα. Αδυνάτισμα, καύση λίπους, γράμμωση και απόκτηση όγκου "ενώνονται" σε παντός καιρού και άκρως οικονομικές τροφές που μπορείς να προσθέσεις στο κυρίως ή στη δροσιστική σαλάτα σου. Δες ποιες είναι!

Δύο αλλαγές στη διατροφή σου για να μειώσεις το λίπος στην κοιλιά

Νιφάδες Βρώμης

Είναι πάντα στο πρωινό σου και - αν με ρωτάς - πολύ καλά κάνεις. Η βρώμη σε χορταίνει, συμβάλλει στην καύση λίπους από τη δύσκολη περιοχή της κοιλιάς, καταπολεμά το αίσθημα λιγούρας και πείνας λόγω των φυτικών της ινών και προσέχει τη μυϊκή σου μάζα.

Σπανάκι

Ένα καταπράσινο λαχανικό που δεν λείπει από τα γεύματα σου - είτε ως βασικός πρωταγωνιστής, είτε ως συμπλήρωμα της σαλάτας σου. Με την ικανότητα του να διεγείρει τον μεταβολισμό σου, να σε κρατάει χορτάτη και να ενισχύει τη μυϊκή σου μάζα γιατί να λείπει άλλωστε; Και όλα αυτά, προσθέτοντας στο σώμα σου πολύ λίγες θερμίδες.

3+1 συμβουλές από διατροφολόγους για χάσιμο σπλαχνικού λίπους

Μπρόκολο

Άλλο ένα full of greens λαχανικό που δεν λείπει από τη λίστα αυτή. Κανονικά, ούτε από το πιάτο σου - γιατί αν ξέρεις να το μαγειρεύεις σωστά, ξέρεις ότι μπορεί να πάρει τη γεύση που του δίνουν τα υπόλοιπα συστατικά. Ένα φλιτζάνι μπρόκολο αρκεί για να σου δώσει 3 γραμμάρια πρωτεΐνης και πολλές βιταμίνες και φυτικές ίνες που με τον τρόπο τους βοηθούν αρκετά στο αδυνάτισμα.

Σολομός

Είναι πλούσιος σε καλά λιπαρά, δεν απαιτεί καθάρισμα ούτε ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις για να τον ετοιμάσεις, μπορείς να τον φτιάξεις ψητό ή βραστό. Άρα, είναι και ιδανικός για όσους θέλουν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά. Μην ξεχνάς ότι τα ωμέγα τρία λιπαρά, εκτός από τον οργανισμό, αγαπούν και τη γραμμή σου. Και, φυσικά, αντιπαθούν το λίπος.

5 καλοκαιρινά φρούτα που σε βοηθούν να αδυνατίσεις

Αβγό

Τελευταίο στη λίστα, γιατί θεωρώ αυτονόητο ότι τα γνωρίζεις. Τα αβγά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως η υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, η χολίνη και η βιταμίνη D. Μην το σκέφτεσαι, λοιπόν! Τα αβγά είναι η ιδανική τροφή για να κάψεις λίπος και να αυξήσεις την μυϊκή σου μάζα ταυτόχρονα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top