5 καλοκαιρινά φρούτα που σε βοηθούν να αδυνατίσεις

Φρούτα εποχής ιδανικά για δίαιτα και κάψιμο λίπους

Τα ροδάκινα είναι ιδανικά για καύση λίπους στην κοιλιά

Το καλοκαίρι τα φρούτα και λαχανικά κυριαρχούν στο μενού μας. Προσφέρουν γεύση στον ουρανίσκο και χρώμα στο πιάτο. Επίσης, μπορούν να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε γρήγορα από τα περιττά κιλά, να αδυνατίσουμε και να κάψουμε το περιττό λίπος. Ποια είναι αυτά τα «μαγικά» φρούτα; 

Καλοκαιρινά φρούτα που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Ακτινίδιο 

Καταπράσινο και άκρως καλοκαιρινό! Το ακτινίδιο «μυρίζει» θέρος από τη στιγμή που το κόβεις έως τη στιγμή που το απολαμβάνεις. Πλούσιο σε λιποδιαλυτές βιταμίνες, το φρούτο με τη χαρακτηριστική φλούδα επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ενυδατώνει εσωτερικά τον οργανισμό και σου προσφέρει μία αίσθηση δροσιάς που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Καλοκαιρινά φρούτα που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Ανανάς 

Άλλο ένα κλασικό καλοκαιρινό φρούτο που εξαφανίζει το περιττό λίπος. Ειδικά, από την περιοχή της κοιλιάς, στο οποίο βρίσκεται συσσωρεύμενο, αλλά και από τη δύσκολη περιοχή των ποδιών. Όλα αυτά χάρη στη βρωμελίνη που περιέχει. Μπορεί να μην ακούγεται αρκετά ελκυστική, όμως, στον τομέα της διάσπασης των λιποκυττάρων αποδεικνύεται θαυματουργή. 

Καλοκαιρινά φρούτα που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Καρπούζι 

Το φρούτο συνώνυμο του καλοκαιριού δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε νερό σε βοηθάει να ΅«νικήσεις» την κατακράτηση υγρών όσο οι φυτικές του ίνες σε χορταίνουν. Προκειμένου να μην αυξήσεις τις θερμίδες που προσδίδει στη σιλουέτα σου, απόφυγε να το συνδυάσεις με φέτα. 

Καλοκαιρινά φρούτα που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Πεπόνι 

Ο καλύτερος φίλος του καρπουζιού έχει τις ίδιες θερμίδες με το νούμερο ένα φρούτο του καλοκαιριού, υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, αλλά ακόμα περισσότερες φυτικές ίνες. Μην ξεχνάς ότι όσο περισσότερες είναι οι φυτικές ίνες που σου προσφέρει το γεύμα σου, τόσο πιο πολύ χορταίνεις. Φυσικά, και σε αυτή την περίπτωση, προσπάθησε να μην το συνδυάσεις με οτιδήποτε γλυκό ή αλμυρό «περνάει» από το μυαλό σου αυτή τη στιγμή. 

Καλοκαιρινά φρούτα που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Ροδάκινο  

Πλούσιο σε βιταμίνες και πολύτιμα μέταλλα, το ροδάκινο αποτελεί ένα ακόμα καλοκαιρινό φρούτο ιδανικό για γρήγορη απώλεια βάρους. Δοκίμασε να τα συνδυάσεις με γιαούρτι και επιτάχυνε τη διαδικασία καύσης λίπους από την περιοχή της κοιλιάς. Θα μας θυμηθείς!  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top