Yγιεινές τροφές που απογειώνουν τη λίμπιντο!

Έχουν λίγες θερμίδες, είναι και νόστιμες

λίμπιντος-τροφές

Πολλοί λόγοι μπορεί να σας κάνουν να χάσετε έστω και προσωρινά την διάθεσή σας για σεξ. Τόσο εσύ όσο κι εκείνος. Κούραση, δουλειές, φορτωμένο πρόγραμμα, παιδιά… Αν όμως ανησυχείτε και δεν θέλετε να το αφήσετε να σας πάρει από κάτω, μπορείτε να βοηθήσετε την κατάσταση με την διατροφή σας.

Θέλεις να χάσεις βάρος; Δώσε μια ευκαιρία στις φυτικές ίνες!

Μετά την σοκολάτα, τις καυτερές πιπεριές, το κόκκινο κρασί, τα στρείδια και τα μύδια, που επί χρόνια θεωρούνταν οι πιο αφροδισιακές τροφές, νέες έρευνες πάνω στο θέμα, θεοποιούν άλλες κατηγορίες τροφών και οι επιστήμονες ορκίζονται ότι αν τις προσθέτετε πιο συχνά στην διατροφή σας θα δείτε διαφορά.

Σας αρέσουν τα αυγά; Κάντε τα πιο υγιεινά

Ιδανικά για σένα τα σπαράγγια

Θα μου πεις πόσα σπαράγγια μπορεί να φάει ένας άνθρωπος; Πολλά, ειδικά αν γνωρίζει ότι χάρη στα υψηλά επίπεδα καλίου που περιέχει, η συχνή τους κατανάλωση μπορεί να σου ανοίξει ξανά την όρεξη… Την σεξουαλική όρεξη, βεβαίως, βεβαίως…

Ποιές τροφές βοηθούν στην στυτική λειτουργία

Αβοκάντο

Mην το προσπερνάς στον πάγκο του μανάβη θεωρώντας ότι είναι ακριβό. Οι ειδικοί λένε ότι κάνει θαύματα και τινάζει την αντρική τεστοστερόνη στα ύψη.

 

Κουκουνάρια

Mπορείτε να τρώτε κάθε μέρα pesto; Αν όχι, τουλάχιστον μπορείτε να προσθέσετε κουκουνάρι στις πράσινες σαλάτες σας.  Το κουκουνάρι επίσης θαυματουργό, όπως και το αβοκάντο, είναι πολύ πλούσιο σε  zinc που βοηθάει στην παραγωγή τεστοστερόνης. Ιδανική λύση για τους δυό σας λοιπόν, μια μεγάλη πράσινη σαλάτα που εκτός των άλλων λαχανικών ή χορταρικών μπορεί να  περιέχει σπαράγγια, αβοκάντο και σπόρους από κουκουνάρια.

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top