Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο

Νέες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Εκτιμήσεις για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Δεν ήταν τυχαία η χρονική στιγμή που η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. 

Αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Καλά πληροφορημένη πηγή, την οποία επικαλείται η Daily Mail, ανέφερε ότι η αποκάλυψη από την Κέιτ έγινε γιατί κάποιος γνώριζε την κατάσταση της υγείας της. 

Κέιτ Μίντλετον 1

Σύμφωνα με αυτήν, το παλάτι του Κένσιγκτον έλαβε μηνύματα πως κάποιος ήξερε ότι η πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο. Έτσι το πριγκιπικό ζεύγος αποφάσισε να δράσει άμεσα και να μην αφήσει περιθώρια ώστε κάποιος τρίτος να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας της. 

Κέιτ και Ουίλιαμ «δραπέτευσαν» με τα παιδιά τους στο εξοχικό τους

Κέιτ Μίντλετον 2

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η διαρροή προήλθε από την κλινική του Λονδίνου, όπου χειρουργήθηκε η Κέιτ Μίντλετον τον προηγούμενο Ιανουάριο. 

Κέιτ Μίντλετον: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της πριγκίπισσας»

Μετά από εβδομάδες εικασιών και θεωριών συνωμοσίας, η πριγκίπισσα μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο. Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό και τους αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, προκαλώντας σοκ. 

Κέιτ Μίντλετον 3

Δεν έχει αποκαλυφθεί η μορφή καρκίνου, από την οποία πάσχει, κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για καρκίνο στο παχύ έντερο, όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 

Κέιτ Μίντλετον: Έγραψε η ίδια το μήνυμά της – Γιατί το έκανε τώρα

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν επικεντρωθεί στα τρία τους παιδιά, ενώ ο Ουίλιαμ κάνει τα πάντα, ώστε η σύζυγός του να διατηρήσει την ψυχική της ηρεμία όσο καιρό κάνει τη θεραπεία της. 

Κέιτ Μίντλετον 4

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του αφού τα παιδιά του επιστρέψουν στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Κέιτ Μίντλετον: «Το κράτησε κρυφό για τα παιδιά της, ντροπή στα τρολ»

Κέιτ Μίντλετον 5

Κέιτ Μίντλετον: Όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει

Δεν είναι γνωστό τέλος πόσο θα διαρκέσει η θεραπεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Πηγές προσκείμενες στο παλάτι ανέφεραν ότι πιθανόν να δώσει το παρών σε κάποιες εκδηλώσεις, εφόσον αισθάνεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και της το επιτρέψουν οι γιατροί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top