Κέιτ και Ουίλιαμ «δραπέτευσαν» με τα παιδιά τους στο εξοχικό τους

Δε θα παραστούν στην πασχαλινή λειτουργία

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «βράχος» στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον / Βίντεο αρχείου Star

Μετά τη συγκινητική ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, η ίδια επικεντρώνεται στην ηρεμία της δική της και της οικογένειάς της για να μπορέσει να δώσει με όλες τις δυνάμεις τη δύσκολη μάχη για την υγεία της. Με αφορμή μάλιστα το κλείσιμο των σχολείων για τις διακοπές του Πάσχα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ αποφάσισαν να πάνε στο εξοχικό τους, όπου και θα περάσουν με ηρεμία και μακριά από τη βαβούρα των media τις εορταστικές αυτές μέρες. 

To παλάτι του Κένσιγκτον - AP

To παλάτι του Κένσιγκτον - AP

Το πριγκιπικό ζεύγος με τα τρία του παιδιά αναχώρησε με ελικόπτερο από το Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ στο Anmer Hall στο Νόρφολκ το περασμένο Σάββατο. 

Αλλαγή φρουράς στο Μπάκιγχαμ – Αναλαμβάνει ο Έντουαρντ τα ηνία

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight η οικογένεια θα περάσει τις πασχαλινές διακοπές στο παλάτι του Sandringham και δε θα παρευρεθεί στη φετινή λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. 

Η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της 1

Στη λειτουργία πάντως, όπως έγινε γνωστό χθες, θα παραστεί τελικά ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα. 

Κέιτ Μίντλετον: Το «καταφύγιο» για τα παιδιά, μετά τη διάγνωση του καρκίνου

Ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου και από τότε ασκεί εν μέρει τα καθήκοντα του και πάντα μόνο μετά την έγκριση των γιατρών του. Δεν είναι γνωστό ούτε που βρίσκεται ο καρκίνος του, ούτε το στάδιο του.

Η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της 2

Ο Χάρι περιμένει μια «συγγνώμη» από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με βασιλικό ειδικό, ο πρίγκιπας Χάρι περιμένει μια συγγνώμη από τον αδελφό του και τη νύφη του, ώστε να μπορέσουν και πάλι να συμφιλιωθούν. 

Κέιτ Μίντλετον: Δεν υπάρχει καμία διάθεση συμφιλίωσης με τον Χάρι

«Θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδερφό του για να μπορέσουν τα παιδιά τους να έχουν κάποιο είδος σχέσης, αλλά αυτός και η Μέγκαν εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρέπει πρώτα να τους ζητήσουν μια συγγνώμη», είπε ο Τομ Κουίν. 

πρίγκιπας Χάρι Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της πριγκίπισσας»

Το χάσμα που χωρίζει τα δύο αδέλφια είναι μεγάλο. Ενδεικτικό είναι ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν αφήσει να διαρρεύσει πως δεν έχουν καμία πρόθεση να τα ξαναβρούν με τον Χάρι, παρά την επικοινωνία που είχαν μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο. 

Κέιτ Μίντλετον: Μίλησε με τον Χάρι και τη Μέγκαν – Φήμες για συμφιλίωση

Άλλωστε, όπως διαρρέει το παλάτι του Κένσιγκτον, Ουίλιαμ και Κέτι επικεντρώνονται τώρα στην θεραπεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και ο Χάρι είναι το τελευταίο που τους απασχολεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top