Κέιτ Μίντλετον: Το «καταφύγιο» για τα παιδιά, μετά τη διάγνωση του καρκίνου

«Κάποιος "ανάγκασε" την Κέιτ να μιλήσει»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «βράχος» στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον / Βίντεο αρχείου Star

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, έχει καθηλώσει εκατομμύρια πολίτες σ' όλο το κόσμο. Τα βλέμματα των Βρετανών είναι στραμμένα στη βασιλική οικογένεια και τα παιδιά της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Κέιτ Μίντλετον: Πότε έμαθε ο Ουίλιαμ ότι η πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο

Βασικό μέλημά τους είναι η προστασία του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις, όσο η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει και κάνει τις θεραπείες της, με τους γονείς της, Κάρολ και Μίκαελ Μίντλετον, να έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους.

 

 

Αν και η μητέρα της Κέιτ είναι πολύ αναστατωμένη και σοκαρισμένη με την ασθένεια της κόρης της, βασιλικός ειδικός ανέφερε τόσο αυτή και όσο και ο σύζυγός της έχουν δώσει προτεραιότητα στα εγγόνια τους.

«Η Κάρολ και ο Μίκαελ θα στηρίξουν πολύ την οικογένεια. Ενημερώθηκαν για τον καρκίνο όταν το έμαθε και η Κέιτ και έκτοτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη στήριξη της οικογένειας», ανέφερε στη Mirron ο βασιλικός σχολιαστής και βιογράφος, Duncan Larcombe.

 

 

«Θα έχουν ουσιαστικά ρίξει μια "κουβέρτα ασφαλείας" γύρω από τα παιδιά για να τα προστατεύσουν. Είναι προτεραιότητά τους», πρόσθεσε.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι σαν παιδί γι΄αυτούς, πάντα ήταν. Ένα από τα πράγματα που ενίσχυσαν τη σχέση του Ουίλιαμ και της Κέιτ ήταν το γεγονός ότι η πριγκίπισσα έχει μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι κάτι που του έλειψε στη ζωή του, όταν έχασε τη μητέρα του. Συνεπώς είναι πολύ φυσιολογικό οι γονείς της Κέιτ να τους βοηθούν ενεργά αυτές τις δύσκολες ώρες», επεσήμανε.

Οι Μίντλετονς είναι το «καταφύγιο» για τα εγγόνια τους, όσο ο Ουίλιαμ βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του.

Πρίγκιπας Ούιλιαμ, Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους

(Hannah McKay/Pool Photo via AP)

«Κάποιος "ανάγκασε" την Κέιτ να μιλήσει για τον καρκίνο»

Ο Larcombe σχολίασε ακόμα και την απόφαση της Κέιτ Μίντλετον να δημοσιεύσει την σπαρακτική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγεία της και να βάλει τέλος στις θεωρίες συνομωσίας.

«Πιστεύω ότι η Κέιτ δε θα είχε αναρτήσει το βίντεο αν δεν υπήρχαν όλα τα τρολ και οι θεωρίες συνωμοσίας. Νομίζω ότι κάπως αναγκάστηκε. Η βασιλική οικογένεια έπρεπε να εξηγήσει τι συμβαίνει, εφόσον πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό όπως αυτό», σχολίασε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top