Κέιτ Μίντλετον: Πότε έμαθε ο Ουίλιαμ ότι η πριγκίπισσα πάσχει από καρκίνο

Γιατί δεν πήγε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου αρχίζουν και ενώνονται, μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

Τους τελευταίους μήνες, μετά την εισαγωγή της πριγκίπισσας στο νοσοκομείο για επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, άρχισε να απλώνεται πάνω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ένα πέπλο μυστηρίου, με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να απουσιάζουν από σημαντικά γεγονότα.

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ

AP File Photo (Vianney Le Caer)

Ένα από αυτά ήταν και το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο οποίο δεν παρευρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αν και είχε βαπτίσει τον εγγονό του, τον γιο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου.

Το μνημόσυνο είχε τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις 27 Φεβρουαρίου στο Ουίνδσορ. Το «παρών» είχαν δώσει συγγενείς, φίλοι και μέλη βασιλικών οικογενειών από ολόκληρη την Ευρώπη, όμως η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ ήταν αισθητή.

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στιγμιότυπο από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Ουίνδσορ / AP File Photo (Jonathan Brady)

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είχε παρευρεθεί στο μνημόσυνο, καθώς εκείνη την ημέρα έμαθε ότι η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο. Τότε είχε επικαλεστεί «οικογενειακούς λόγους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top