Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο 

Η συγκινητική δήλωσή της σε video

Η ανακοίνωση από την Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο (video Star)  


Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πάσχει από καρκίνο!   

Θρίλερ με την Κέιτ: Ήξεραν, αλλά δε μίλησαν από την αρχή για τον φάκελο

Συγκεκριμένα, η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγος του διαδόχου ανακοίνωσε ότι πάσχει από την ασθένεια με δήλωσή της σε βίντεο.  

Η ανακοίνωση από την Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο

Η ανακοίνωση από την Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο 

Στη δήλωσή της η Κέιτ Μίντλετον αναφέρει πως όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος, αλλά «οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».  

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόσθεσε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, και επισήμανε: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». 

 

Η Κ. Μίντλετον δήλωσε ακόμα ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι πλεόν η οικογένειά της.

Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία μετά τον σάλο και τη δημόσια συγγνώμη

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας» τόνισε.

Στη δήλωσή της πάντως δεν αναφέρει τον τύπο του καρκίνου από τον οποίο πάσχει, ενώ το Παλάτι του Κένσινγκτον επισημαίνει τη βεβαιότητά της ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.   


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top