Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία μετά τον σάλο και τη δημόσια συγγνώμη

Απαθανατίστηκε να φεύγει από το Ουίνδσορ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Δεν έχουν τέλος τα δημοσιεύματα για την Κέιτ Μίντλετον και την κατάσταση της υγείας της, αφού υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά. Μάλιστα, σάλος προκλήθηκε σήμερα (11/3) με αλλοιωμένη φωτογραφία της που κυκλοφόρησε και λίγο αργότερα αποσύρθηκε, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να παραδέχεται ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της και να ζητά συγγνώμη για «όποια σύγχυση» προκάλεσε. 

Κέιτ Μίντλετον: Δημόσια συγγνώμη για το photoshop στη φωτογραφία της

Τώρα, λίγες ώρες μετά, μία νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, στην οποία η ίδια απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Όπως γράφει η Daily Mail, το ζευγάρι έφευγε εκείνη τη στιγμή από το κάστρο του Windsor. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατευθυνόταν στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας ενώ η Κέιτ μετέβαινε σε ραντεβού που είχε. 

Η δημόσια συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον για την αλλοιωμένη φωτογραφία της

Κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον στο αμάξι με τον Ουίλιαμ / AP

Αποσύρουν την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση - «Είναι ψεύτικη»

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας», έγραψε η ίδια παραδεχόμενη, ουσιαστικά, την επεξεργασία που υπέστη η φωτογραφία της. 

Η συγγνώμη της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήρθε μετά τον σάλο που προκάλεσε φωτογραφία της που δόθηκε στη δημοσιότητα ως η πρώτη μετά το χειρουργείο που έκανε. Στη συνέχεια αποσύρθηκε από τέσσερα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, καθώς υπήρχαν υποψίες, αλλοίωσής της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top