Αποσύρουν την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση - «Είναι ψεύτικη»

Reuters, AP, AFP και Getty μιλούν για αλλοιώσεις στην εικόνα της Μίντλετον

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις λέει ο σοφός λαός και φαίνεται πως η νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσιγκτον για την Ημέρα της Μητέρας που γιορτάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, «είπε» στους Βρετανούς, ότι το παλάτι κάτι θέλει να κρύψει. 

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση στην κοιλιά

Κι αυτό γιατί αμέσως μετά τη δημοσίευσή της, τέσσερα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το Associated Press, το Reuters, το Getty και το AFP έστειλαν ειδοποιήσεις στους συνδρομητές τους να αποσύρουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία και να μην τη χρησιμοποιήσουν ξανά. 

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα», ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press, με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Μίντλετον: «Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό»

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφία ψεύτικη 1

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

 

 

Η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και να υπέστη αλλοίωση από το παλάτι του Κένσιγκτον, πριν δημοσιευτεί στα social media της πριγκίπισσας της Ουαλίας και μοιραστεί στα πρακτορεία ειδήσεων. 

 

 

Οι χρήστες των social media μετά από μια λεπτομερή ματιά στη φωτογραφία υποστηρίζουν ότι λείπει από το χέρι της πριγκίπισσα Σάρλοτ ο αντίχειράς της, ενώ τα χέρια της Κέιτ Μίντλετον φαίνονται εξαιρετικά μακριά γύρω από τον Λούι και τη Σάρλοτ. Επίσης εντύπωση τους έκανε που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δε φορά τη βέρα της. 

Κέιτ Μίνλτετον: Μπάχαλο με την ημερομηνία επιστροφής στα καθήκοντά της

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφία ψεύτικη 2

Ακόμα διαπίστωσαν αλλοίωση στο φερμουάρ της Κέιτ, αλλά και στα μαλλιά και τη φούστα της πριγκίπισσας Σάρλοτ. 

«Μας περνούν για χαζούς» - Fake η φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση;

Κέιτ Μίντλετον φωτογραφία ψεύτικη 3

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ή το παλάτι του Κένσιγκτον, ενισχύοντας έτσι τις φήμες, ότι κάτι πολύ σοβαρό περνάει η πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Ανατροπή με την Κέιτ Μίντλετον - Μετά το Πάσχα η πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Εκπρόσωπος του παραρτήματος του Associated Press στη Βρετανία είπε στον Independent ότι δεν έχει αποσύρει τη φωτογραφία, αλλά έχει ζητήσει επείγουσες διευκρινίσεις από το παλάτι του Κένσιγκτον, αναφορικά με τις ανησυχίες που εκφράστηκαν. 

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε την Κυριακή με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, είναι η πρώτη της Κέιτ Μίντλετον μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο Ιανουάριο. 

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο!

 

 

Σε αυτήν η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ντυμένη casual κάθεται σε μια καρέκλα και έχει γύρω της τα τρία της παιδιά, τον Ουίλιαμ, τη Σάρλτοτ και τον Λούι. 

Κέιτ Μίντλετον: Το τηλεφώνημα στη Μέγκαν Μαρκλ κι η άρνηση του Ουίλιαμ

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή στήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», έγραφε η πριγκίπισσα στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον. 

Κέιτ Μίντλετον: Πονοκέφαλος για το παλάτι το πρόβλημα υγείας της

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει το παλάτι, αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά τον Πάσχα, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, ώστε να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του. 

Στο πλευρό της βρίσκονται επίσης οι γονείς της, αλλά και τα δύο της αδέλφια, Πίπα και Τζέιμς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top