Κέιτ Μίνλτετον: Μπάχαλο με την ημερομηνία επιστροφής στα καθήκοντά της

Η ανακοίνωση που εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής, με τους Βρετανούς να αναρωτιούνται τώρα πότε θα επιστρέψει επίσημα στα βασιλικά της καθήκοντα. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ 1

Μετά από την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, πέρα από αυτή που απαθανάτισαν οι παπαράτσι και διέρρευσε στα μέσα από το αυτοκίνητό της έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ. 

«Μας περνούν για χαζούς» - Fake η φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση;

Και αυτή η φωτογραφία όμως προκάλεσε τσουνάμι θεωριών συνομωσίας, καθώς ουκ ολίγοι στα social media ισχυρίστηκαν πως ήταν ψεύτικη και πως στο αυτοκίνητο δε βρισκόταν η Κέιτ. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ 2

Τώρα, βρέθηκε νέο θέμα να ασχοληθούν τα tabloids και οι Βρετανοί. Ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας προκάλεσε πολλά ερωτήματα όσον αφορά στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της. 

Ανατροπή με την Κέιτ Μίντλετον - Μετά το Πάσχα η πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Στην ανακοίνωση του υπουργείου που βγήκε την Τρίτη, αναφερόταν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, όχι το Πάσχα, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, αλλά τον Ιούνιο. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ 3

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η πρώτη βασιλική της υποχρέωση, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε θα είναι στην παρέλαση του «Trooping the Colour», το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Λονδίνο. 

Κέιτ Μίντλετον: «Μύλος» μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας

Η πρωτοβουλία του υπουργείου Άμυνας να βγάλει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν άρεσε καθόλου στο παλάτι του Κένσιγκτον, το οποίο και δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της Κέιτ στη συγκεκριμένη εκδήλωση. 

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, δε ζητήθηκε η γνώμη των αξιωματούχων του παλατιού σχετικά με την ανακοίνωση που έγινε από το υπουργείο Άμυνας. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ 4

Βασιλική πηγή σημείωσε με νόημα ότι η παρουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ σε εκδηλώσεις ανακοινώνεται πάντα από το παλάτι και όχι από το εκάστοτε υπουργείο. 

Κέιτ Μίντλετον: Το τηλεφώνημα στη Μέγκαν Μαρκλ κι η άρνηση του Ουίλιαμ

Παρ’ όλ’ αυτά, όπως φαίνεται το υπουργείο Άμυνας βιάστηκε να ανακοινώσει την παρουσία της Κέιτ στην παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς να ρωτήσει πρώτα το παλάτι του Κένσιγκτον. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ 5

Λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι το υπουργείο Άμυνας έδρασε χωρίς να συμβουλευτεί το παλάτι, η ανακοίνωση του στρατού εξαφανίστηκε δια μαγείας από τον ιστότοπο του στρατού. 

Κέιτ Μίντλετον: Πονοκέφαλος για το παλάτι το πρόβλημα υγείας της

Στρατιωτική πηγή, ανέφερε στο BBC ότι ο Στρατός δημοσίευσε λεπτομέρειες για την εκδήλωση με βάση τον ρόλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας ως συνταγματάρχης της ιρλανδικής φρουράς, το σύνταγμα της οποίας θα παρελάσει φέτος στην εκδήλωση. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ 6

Τι θα κάνει ο Κάρολος

Ο Στρατός ανακοίνωσε επίσης πως ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να επανεξετάσει τα στρατεύματα στην τελική παρέλαση στις 15 Ιουνίου. Όμως ούτε η δική του παρουσία έχει επιβεβαιωθεί από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Παρ’ όλ’ αυτά η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έχει «κατέβει», όπως εκείνη  που αφορούσε την Κέιτ. 

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν αποκαλύπτουν από τι καρκίνο πάσχει

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο έως τώρα για την πλήρη επιστροφή του Καρόλου στα δημόσια καθήκοντά του. Πάντως συνεχίζει κάποιες από τις επίσημες εργασίες του. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ 7

Αναμένεται πάντως να επιβεβαιώσει την παρουσία του βασιλιά στο «Trooping the Colour», κοντά στην καθορισμένη ημερομηνία της παρέλασης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top