Κέιτ Μίντλετον: Πονοκέφαλος για το παλάτι το πρόβλημα υγείας της

Δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν

Σε δίλημμα βρίσκεται το παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς δεν ξέρει πώς πρέπει να διαχειριστεί την ενημέρωση των πολιτών όσον αφορά την κατάσταση της υγείας τόσο του βασιλιά Καρόλου, όσο και της πριγκίπισσας Κέιτ

Φούντωσαν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ μετά την απουσία του Ουίλιαμ

Όπως αναφέρει το BBC, οι τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά απαιτητικές για τη βασιλική οικογένεια, καθώς πιεστικά είναι τα ερωτήματα της κοινής γνώμης για την κατάσταση υγείας των δύο μελών της. Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο πόσες πληροφορίες θέλει να μεταφέρει το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ και το παλάτι του Κένσιγκτον.

Κέιτ Μίντλετον 1

Βρετανία: Ποιο είναι το δίλημμα του παλατιού

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, οι σύμβουλοι του βασιλιά και του διαδόχου προσπαθούν να ενημερώσουν το κοινό, λαμβάνοντας υπόψιν τις εικασίες που έχουν φουντώσει στα social media. 

Μόνος στα βραβεία Bafta ο πρίγκιπας Ουίλιαμ -Τι είπε για την Κέιτ Μίντλετον

Παράλληλα, θέλουν να προστατέψουν τόσο τον βασιλιά Κάρολο, όσο και την πριγκίπισσα Κέιτ, οι οποίοι πρέπει να επικεντρωθούν στα προβλήματα υγείας τους, δίνοντας έτσι τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο. 

Κέιτ Μίντλετον 2

Αυτό είναι και το μεγάλο δίλημμα των συμβούλων του Καρόλου. Ο κόσμος υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζει αρκετές «αλήθειες» για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, έστω κι αν δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Όμως υπάρχει και η λεπτή γραμμή των προσωπικών δεδομένων, που δεν πρέπει να παραβιαστεί. 

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν αποκαλύπτουν από τι καρκίνο πάσχει

Κέιτ Μίντλετον: «Άναψε φωτιές» η απουσία του Ουίλιαμ

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον «φούντωσαν» και πάλι μετά από την απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για «προσωπικούς λόγους».

Κέιτ Μίντλετον 3

«Η Κέιτ Μίντλετον έπεσε σε κώμα» - Σάλος με Ισπανίδα δημοσιογράφο

Ήταν τέτοια η αναστάτωση που προκλήθηκε από την ξαφνική ακύρωση της παρουσίας του στην τελετή, που το παλάτι του Κένσιγκτον αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος πανικού. 

Κέιτ Μίντλετον: Αναπάντητα τα ερωτήματα για την υγεία της

Η ανακοίνωση αυτή, ωστόσο, δεν κατάφερε να καθησυχάσει τους Βρετανούς και να περιορίσει τις θεωρίες συνομωσίας.

Κέιτ Μίντλετον 4

«Τι δεν πάει καλά με την Κέιτ; Γιατί δε μας λένε; Ποιος είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο μνημόσυνο ο Γουίλιαμ;», είναι τα ερωτήματα που κατακλύζουν τα social media.

Κέιτ Μίντλετον: Πώς έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να τη δει κανείς;

Ακόμη κανείς δε γνωρίζει γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν παρέστη στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι σύμβουλοι της βασιλικής οικογένειας, επιμένουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. 

Κέιτ Μίντλετον 5

Μάλιστα, εκπρόσωπος της πριγκίπισσας της Ουαλίας απέρριψε τις εικασίες που έχουν κατακλύσει τα social media. 

Αυστηρό μήνυμα στον Χάρι και στη Μέγκαν: «Αφήστε την Κέιτ Μίντλετον ήσυχη»

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε με σαφήνεια τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας. Είπαμε ότι θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η οδηγία ισχύει», ανέφερε.

Κέιτ Μίντλετον: Ο Ουίλιαμ την προστατεύει

Το BBC σημειώνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προστατεύει τη σύζυγό του, όσο αυτή αναρρώνει και αυτό αποτελεί τη μοναδική του προτεραιότητα. 

Μέγκαν Μαρκλ: Ο κρυφός «χωρισμός» και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αγγλία

Το παλάτι του Κένσινγκτον δε θέλει να δημοσιοποιηθούν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της και δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο γι' αυτό, καθώς θέλει να τηρηθεί το απόρρητο.

Κέιτ Μίντλετον 6

Όταν όμως η Κέιτ επιστρέψει στα καθήκοντά της το Πάσχα των Καθολικών, τότε το σίγουρο είναι ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω της. 

Πρίγκιπας Χάρι: «Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα»

Η ομάδα της είναι ενημερωμένη γι’ αυτό και προσπαθεί να προετοιμάσει την επιστροφή της, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο προστατευμένη. Κρίσιμη θεωρείται επίσης η επιλογή του πότε και πώς θα εμφανιστεί για πρώτη φορά η πριγκίπισσα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top