Πρίγκιπας Χάρι: «Κινδυνεύω περισσότερο από την Νταϊάνα»

Απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι τον απειλούσε η Αλ Κάιντα

Ρεπορτάζ για τις βλέψεις του πρίγκιπα Χάρι να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα ως εργαζόμενο μέλος - Mega

Ισχυρούς φόβους για τη ζωή του και τις ζωές των μελών της οικογένειάς του έχει ο πρίγκιπας Χάρι, όπως αποκαλύπτουν απόρρητα έγγραφα του Ανώτατου Δικαστηρίου, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Μέγκαν Μαρκλ: Ο κρυφός «χωρισμός» και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αγγλία

Ο Δούκας του Σάσεξ φαίνεται ότι ισχυρίστηκε πως διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο ακόμα και από την Νταϊάνα, λόγω του ρατσισμού και του εξτρεμισμού. 

Πρίγκιπας Χάρι 1

Ο Χάρι, αφότου έχασε τη δικαστική μάχη στο Ανώτατο Δικαστήριο για την προσωπική του ασφάλεια, υποστήριξε πως η οικογένειά του θα τεθεί σε μια θέση που κανείς δεν τόλμησε να βάλει τη μητέρα του πριν από 23 χρόνια, αφαιρώντας της την προσωπική της ασφάλεια. 

«Επικίνδυνος ο καρκίνος του Καρόλου. Ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για διαδοχή»

Επικαλούμενος, μάλιστα, έντονο ρατσισμό και εξτρεμισμό προς τον ίδιο και τη σύζυγό του, απαίτησε να αναλάβει κάποιος την ευθύνη για ό,τι θα μπορούσε να συμβεί στη Μέγκαν Μαρκλ και στα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ. 

Πρίγκιπας Χάρι 2

Σε επιστολή του προς το Ανώτατο Δικαστήριο ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως η Αλ Κάιντα είχε ζητήσει τη δολοφονία του, μετά από άρθρο του για τη δολοφονία μαχητών Ταλιμπάν. 

Πρίγκιπας Χάρι: Καλοβλέπει επιστροφή στο παλάτι, αλλά ο Ουίλιαμ καραδοκεί

Τα έγγραφα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Ανώτατο Δικαστήριο αφού απέρριψαν την αίτησή του κατά του υπουργείου Εσωτερικών για την προσωπική του ασφάλεια που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους όταν επισκέπτεται τη Βρετανία.

πρίγκιπας Χάρι 3

Σε αυτά αποκαλύπτεται η οργή του Χάρι όταν πληροφορήθηκε την αρχική απόφαση, ενώ προειδοποίησε ότι κινδυνεύει η ζωή του μετά από την απόφαση να αφαιρεθεί η προσωπική ασφάλεια από τον ίδιο και την οικογένειά του. 

Πρίγκιπας Χάρι: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι αφότου έχασε τη μάχη εναντίον της κυβέρνησης σχετικά με την ασφάλειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, κινήθηκε νομικά κατά του υπουργείου Εσωτερικών ενώ ο εκπρόσωπός του είπε ότι θα προσπαθήσει να την αλλάξει.

πρίγκιπας Χάρι 4

Όπως υποστηρίζει, ο πρίγκιπας Χάρι γεννήθηκε σε μια οικογένεια υψηλού προφίλ, που η απειλή για την ασφάλειά του δε θα μειωθεί ποτέ. 

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν ήθελε να είναι καν στο ίδιο δωμάτιο με την Καμίλα

«Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι κεντρικό στην κληρονομιά των παιδιών μου και ένα μέρος όπου θέλω να νιώθουν σαν το σπίτι τους, όσο και το μέρος που ζουν αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εάν δεν είναι δυνατό να τους κρατήσουμε ασφαλείς όταν βρίσκονται στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν μπορώ να θέσω τη γυναίκα μου σε κίνδυνο και δεδομένων των εμπειριών μου στη ζωή διστάζω να βλάψω άσκοπα και τον εαυτό μου», ανέφερε στην επιστολή του.

Τεταμένη η σχέση Ουίλιαμ και Χάρι - Γιατί δε συναντήθηκαν;

Εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα αμφισβητήσει την απόφαση του δικαστηρίου που ενδέχεται να αλλάξει το πόσο συχνά μπορούν να μεταβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τόνισε ότι χωρίς καλή προστασία είναι επικίνδυνο να επισκέπτεται την πατρίδα του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top