Τεταμένη η σχέση Ουίλιαμ και Χάρι - Γιατί δε συναντήθηκαν;

Η πρώτη δήλωση της Καμίλα για τον Κάρολο μετά την είδηση για τον καρκίνο

Τα πρώτα λόγια της Καμίλα για την πορεία της υγείας του βασιλιά Καρόλου / Βίντεο Mega

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου, έκανε η βασίλισσα Καμίλα. 

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν αποκαλύπτουν από τι καρκίνο πάσχει

Σε δηλώσεις της την Πέμπτη το απόγευμα, η Καμίλα ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ καλά και ότι τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει από τον κόσμο τον κάνουν πραγματικά χαρούμενο.

Το πρώτο μήνυμα του Καρόλου μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο

«Τα πάει πάρα πολύ καλά, δεδομένων των συνθηκών. Είναι πολύ συγκινημένος από τα γράμματα και τα μηνύματα που του στέλνουν από παντού», είπε χαρακτηριστικά.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πρώτα λόγια για την Κέιτ Μίντλετον και τον Κάρολο

Η Καμίλα ταξίδεψε από το Sandringham House στον καθεδρικό ναό του Salisbury την Πέμπτη για να παρακολουθήσει μια συναυλία που διοργάνωναν τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

Βασίλισσα Καμίλα

Η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας Καμίλα, μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο του Καρόλου / AP Photo

Μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν αναλάβει ορισμένες από τις υποχρεώσεις του βασιλιά, για όσο καιρό εκείνος κάνει τις θεραπείες του.

Η σχέση Χάρι - Ουίλιαμ και η «συγγνώμη» που δεν ήρθε

Την ίδια ώρα, στο επίκεντρο των βρετανικών ΜΜΕ βρίσκεται η επίσκεψη «αστραπή» του πρίγκιπα Χάρι από την Αμερική και η σχέση του με τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε στο Λονδίνο αμέσως μετά την ανακοίνωση του παλατιού για την ασθένεια του βασιλιά Καρόλου, όμως δεν τον είδε περισσότερο από... 12 λεπτά. «Καταλαβαίνω ότι η συνάντηση διήρκεσε ακριβώς 12 λεπτά, όχι 30 λεπτά ή 45 λεπτά. O Χάρι αποφάσισε, χωρίς πρόσκληση, να μπει σε ένα αεροπλάνο, να πετάξει και να ενημερώσει το γραφείο του βασιλιά ότι έφτασε», ανέφερε η βασιλική συγγραφέας Κόλιν Κάμπελ. Τόνισε, ωστόσο, ότι ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί διακαώς να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον μικρότερο γιο του.

Βασιλιάς Κάρολος και πρίγκιπας Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν μόλις 12 λεπτά / AP File Photo (Hannah Mckay)

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κράτησε σκληρή στάση απέναντι στον αδελφό του, αφού αρνήθηκε να τον συναντήσει. Ακόμα και αυτή τη δύσκολη στιγμή που η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον και ο πατέρας τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. 

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον να μιλήσει στον Χάρι μέχρι, να συμπεριφερθεί σαν κύριος και να ζητήσει συγγνώμη για τις προσβολές που εξαπέλυσε εναντίον του ίδιου και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας», ανέφερε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Majesty.

Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι σε παλαιότερη κοινή εμφάνισή τους / AP File Photo (Martin Meissner)

«Ο Ουίλιαμ πρέπει να είναι έξαλλος σκεπτόμενος ότι όλα αυτά τα χρόνια υποστήριξε τον Χάρι. Και ότι αυτή τη στιγμή της ζωής του, με τον πατέρα και τη σύζυγό του να έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, το μόνο που σκέφτεται ο Χάρι είναι να χρησιμοποιήσει όλη αυτή την κατάσταση για να ανακοινώσει την άφιξή του», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top