Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πρώτα λόγια για την Κέιτ Μίντλετον και τον Κάρολο

Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας τους

Βίντεο Breakfast@Star 

Στα καθήκοντά του επέστρεψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μετά την ανακοίνωση του παλατιού ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου εμφανίστηκε σε ένα εορταστικό δείπνο, για την υποστήριξη της Φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνο.

Κάρολος: Από τι καρκίνο μπορεί να πάσχει - Αμερικανοί γιατροί εξηγούν

Σε δηλώσεις του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλο τον κόσμο, για τα μηνύματα υποστήριξης προς τη βασιλική οικογένεια: «Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης για την Κάθριν και τον πατέρα μου, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Σημαίνει πάρα πολλά για εμάς», δήλωσε.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου / AP Photo (Kirsty Wigglesworth)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δε δίστασε να «σπάσει» τον πάγο, αστειευόμενος με τη φύση της εκδήλωσης, που σήμανε και την επιστροφή στα καθήκοντά του, μέσα στο ευρύτερο κλίμα ανησυχίας για την υγεία της συζύγου και του πατέρα του.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Τομ Κρουζ

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Τομ Κρουζ / AP Photo (Daniel Leal)

Πρίγκιπας Ουίλιαμ σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνομιλεί με πιλότους ασθενοφόρων - ελικοπτέρων / AP Photo (Daniel Leal)

«Είναι δίκαιο να πούμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχω "εστιάσει" σε ιατρικά γεγονότα. Έτσι σκέφτηκα να έρθω σε μια εκδήλωση για ασθενοφόρα, για να ξεφύγω από όλα αυτά!», δήλωσε ο πρίγκιπας. Ωστόσο, δεν έδωσε καμία περαιτέρω πληροφορία ούτε για τον βασιλιά Κάρολο, ούτε για την Κέιτ Μίντλετον.

 

 

Ταξίδι «αστραπή» για τον Χάρι στο Λονδίνο: Η σύντομη συνάντηση με τον Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έμεινε παρά λίγο παραπάνω από μία ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Ο δούκας του Σάσεξ αφίχθη την Τρίτη αεροπορικώς από την Καλιφόρνια, όπου ζει με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και τα δύο παιδιά τους, την επομένη της ανακοίνωσης του παλατιού για τον καρκίνο του Καρόλου.

Αμέσως μετέβη, με αστυνομική συνοδεία, στο Κλάρενς Χάουζ, την κατοικία στο Λονδίνο του Βρετανού μονάρχη, όπου πατέρας και γιος είχαν μια σύντομη συνάντηση, διάρκειας μικρότερης της μίας ώρας. Στη συνέχεια, ο βασιλιάς μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα αποχώρησαν από το Λονδίνο για να μεταβούν στη εξοχική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία.

Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι / AP File Photo (Kin Cheung)

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι δε συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ξένα δημοσιεύμετα αναφέρουν ότι τον πήρε τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν το σήκωσε. 

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον Χάρι χαμογελαστό και ήρεμο το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο του Χίθροου, απ’ όπου πήρε το αεροπλάνο για τις ΗΠΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top