Πρίγκιπας Χάρι: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου

Τι είπε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την οικογένειά του

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου, μετά τη διάγνωση για καρκίνο / Βίντεο αρχείου Star

Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε την πρώτη συνέντευξή του, μετά τη διάγνωση του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, με καρκίνο. Ο δούκας του Σάσεξ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ξανά βρει με την οικογένειά του, που περνά δύσκολες ώρες.

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν ήθελε να είναι καν στο ίδιο δωμάτιο με την Καμίλα

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων που κατάφερα να μιλήσω με τον πατέρα μου την περασμένη εβδομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι, μια εβδομάδα μετά το ταξίδι «αστραπή» στο Λονδίνο, όπου πήγε να επισκεπτεί τον πατέρα του.

Τεταμένη η σχέση Ουίλιαμ και Χάρι - Γιατί δε συναντήθηκαν;

Η σύντομη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι για να δει τον Κάρολο μόνο για περίπου 45 λεπτά γέννησε σενάρια, ότι οι δύο άνδρες, αποξενωμένοι από τότε που ο δούκας παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, μπορεί να είναι στο σημείο να ξαναχτίσουν τη σχέση τους.

Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, Βασιλιάς Κάρολος, Βασίλισσα Καμίλα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μετακομίσει στις ΗΠΑ, απ΄όταν ο δούκας του Σάσεξ παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα / AP File Photo (Martin Meissner)

Στη συνέντευξη που ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ABC, Good Morning America, φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο κάποιος να επανενώνεται με την οικογένειά του, όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Σε όλες τις οικογένειες, βλέπω σε καθημερινή βάση, τη δύναμη της επανένωσης. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, φέρνει κοντά τις οικογένειες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βασιλιάς Κάρολος: Άγνωστος ο τύπος καρκίνου που πάσχει

Λιγότερου από 18 μήνες στον βρετανικό θρόνο, ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε στος 5 Φεβρουαρίου τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση ενός καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί από το παλάτι.

Είναι γνωστό ότι η νόσος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επέμβασης για υπερτροφία του προστάτη, όμως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε χθες το βράδυ στο διαδίκτυο, ο βασιλιάς εξέφρασε «τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες» στους ανθρώπους που του προσέφεραν τη συμπαράστασή τους.

Αν και θα συνεχίσει να ασκεί ορισμένα από τα διοικητικά καθήκοντά του, ο βασιλιάς θα απουσιάσει από τη δημόσια ζωή για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, επιστρέφοντας στο Λονδίνο από το Σάντρινγκχαμ όπου είχε πάει για ανάρρωση, ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε ιδιαίτερα καταβεβλημένος, έχοντας στο πλευρό του τη βασίλισσα Καμίλα.

Βασιλιάς Κάρολος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top